Sundown

Sista dagen på en stressig och jobbig vecka, jag räknar med att Murphy har ett äss i rockärmen åt mig.
Vi skulle ha spelat Werewolf ikväll, men jag är för trött och har ingen lust att somna under rollspelet igen så vi skippar det. Jag vet att de andra är besvikna, men jag är inte den som bestämmer – jag har bara sagt att jag inte kan, och sedan har spelledaren tagit sitt beslut utifrån det.

Löning idag! Alltid lika uppskattat, i synnerhet när man har ett par räkningar som behövs betalas ;) Får se hur mycket pengar jag har kvar när allt är betalat; allt som blir över skall sättas in på mitt aktiekonto så skall vi se ifall jag kan bygga upp ett litet kapital där igen. Det är så trist att logga in och se att man saknar en hel nolla på slutet av det som ligger där. Urgh.

Tog lite sovmorgon idag, får se ifall det påverkar min sedvanliga morgontrötthet något eller inte; funderar på att sno den där extra halvtimmen varje morgon i fortsättningen. Utan läsare här känns det inte som en idé att gå upp en halvtimme tidigare om morgnarna för att skriva något som ändå bara kommer att läsas av mig själv om ett par månader när jag backtrackar igen.
Serierna kan jag även de skippa om morgnarna; de finns ju kvar när jag kommer hem också :P

Vi får se.