2012

När 2012 började var jag förvirrad, deprimerad, olyckligt kär och satt i en boendesituation jag aldrig trodde att jag skulle komma loss från.

När 2012 slutar så har jag nytt jobb, pojkvän, bor i andra hand i Malmö och har hela världen för mina fötter. Vad hände däremellan?

Jag började skriva på ett inlägg, som månad för månad skulle ta mig från december 2011 till december 2012, men det blev för rörigt och för trassligt. Första kvartalet av 2012 var jag deprimerad, hade lunginflammation, mådde skit på alla nivåer och allt är mest egentligen bara ett svart och dystert blurr.

I mars gick jag på intervju på Procera och sista dagarna i april fick jag besked att jag fick jobbet. Jag blev så glad att jag darrade i hela kroppen, och jag sprang runt på Stream i en halvtimme och kramade folk och närapå skrek. Valborgsmässoafton sade jag upp mig och samma kväll träffade jag Martin för första gången.

Första juli var jag och Martin på vår första dejt och dagen efter var min första arbetsdag på Procera. Helt galet. Hela juli dejtade vi och från 12 augusti kallade vi oss ett par. Det kallar vi oss fortfarande, såklart :)

Första september flyttade jag in i lägenheten jag för tillfället huserar i – jag har den fram till sista maj så jag är lite stressad över att jag behöver hitta nytt boende ganska snart för att hinna flytta innan tiden runnit ut.

I slutet av november skrev vi kontrakt med personen som köpte vår gamla lägenhet i Helsingborg, och jag slipper nu ha den hängande kring halsen som ett ankare. Underbart!

I december åkte jag och Martin till Filippinerna och myste med min far och hans fru. Vi fick uppleva en fruktansvärd naturkraft från första parkett; Tyfonen Bopha. Över tusen döda och över 800 som saknas. Naturen är inte så gullig som man kan tro.

Ikväll kommer jag att få fira nyår med min älskling. Vi skall äta middag, spela TV-spel och sedan gå ut och se på nyårsfirandet utanför stadsoperan.

Mer än så behöver jag kanske inte säga om året som varit? :)

IMG_6512

1 svar på ”2012

Kommentarer är stängda.