Gott nytt år!

Hej, 2013!

Idag är det sex månader sedan jag och Martin var på vår första dejt. Idag är även dagen då jag har jobbat för Procera i sex månader, vilket innebär att jag från och med nu är fast anställd (ja, jag vet att det heter ”tillsvidareanställd”, men vem bryr sig? :P)

Utanför vardagsrumsfönstret är det grönt och regnigt, jag har just tagit mig igenom ett berg av disk och igår hade jag högklackat och lack på mig dagen till ära. Nu sitter jag här och funderar över livet, lite. Jag drack inte ens ett glas vin igår – tog någon munfull champagne och någon munfull rödvin, men inte ens så att man blir påverkad. Skönt att slippa bakfyllan idag :)

Helt klart min bästa nyårsafton sedan jag flyttade till Skåne. Jag MINNS inte ens vad jag och Nath har gjort på diverse nyår, om vi ens firat tillsammans. Jag minns dock att de senaste tre nyåren har för mig sett ut såhär: Sjuk, sjuk, fast i Danmark. Hepp!

Jag ger inga nyårslöften. Jag har istället satt upp mål för mig själv. Mitt mål för 2013 är att jag skall slutföra c25k. Jag har kommit en tredjedel sedan i September och det är ju inte helt awesome. Min plan är att så fort vädret tillåter kommer jag att börja springa igen. Nothing more, nothing less. Orka säga att man skall äta nyttigare, gå ner i vikt, sluta göra något eller börja göra något annat. Löften finns alltid risk att man bryter och då kommer ångesten som ett brev på posten. Säg istället vad man VILL få ut av året. Jag VILL lyckas med c25k. Jag köpte även en årsprenumeration på Emelie Ohlssons fotografikurser, så det skall jag också sikta på att genomföra under året.

2012 innebar så många bra förändringar för mig, och det blir svårt för 2013 att toppa dessa. Däremot vet jag åtminstone EN sak som kommer att hända och som kommer att göra världen till en bättre plats. Underbara fina vad jag längtar!
Jag och Martin planerar även att resa till Japan någon gång under året. Gudars skymning, jag har velat åka dit sedan jag var 16! Underbart ju! :D Mer om detta så fort vi har någon form av konkret plan, dock :) Blir till att vända på slantarna tills dess, så att man har gott om shoppingpengar ^_^

Men ja. Det var lite om det.

Hej så länge :)

skugga3