Oops!

Så öh min finfina plan på ”ett inlägg om dagen” gick ju åt skogen eftersom jag fullständigt glömde bort att blogga igår. Ve och fasa! Jag hade det i tankarna en liten stund igår kväll när jag satt på soffan och tittade på MovieBitches medan Martin var på Hyttan och kollade hockeyn, men sedan glömdes det bort när jag stressat började försöka räkna ut hur dags jag behövde sova för att orka upp i tid idag.

Vi har just avslutat personalmöte och nu sitter jag och väntar på en kvinna som skall hjälpa oss att skriva snygga skyltar att ha här på skolan för att visa våra priser! Snajdigt :) Sedan skall jag städa och göra min vanliga fredag innan det är dags att ta sig hemåt. Planen är att GÅ HEM TILL SURTE, och trots snöväder ute just nu så är det vad jag stenhårt siktar på.

Ikväll skall jag tvätta, imorgon vaktar jag barn en liten stund och imorgon kväll blir det VNV Nation med Martin och MamJan :) Jag har fortfarande ingen aning om vad jag skall ha på mig och jag BORDE verkligen färga håret innan dess, men eventuellt svänger jag inom typ H&M imorgon på vägen hem och köper kemikalier att färga med — henna känns lite för stressat för just nu. Ibland får man stoppa onyttiga saker i håret också, faktiskt.

Det har varit en bra vecka! Förra fredagens tråkiga nyheter sitter ju kvar i huvudet och spökar, men bortsett från det har jag haft det bra. Man måste titta på de BRA sidorna också, inte bara vara ledsen över vad man har förlorat.

Jag ser fram emot vad som har all potential att bli en rolig helg! På söndag blir det kanske till och med ett varv runt sjön..? Vi får se! The sky’s the limit!

Ha en fin dag :)