Pew pew!

Star Wars-tröja muthafuckas! Jag har till och med fått komplimanger på jobbet, men snarare för att tröjan är ”varm och snygg” än för motivet as such. Nåväl :)

Torsdag! Det har varit en hel del att göra idag. Jag började skriva detta inlägg efter lunch och nu är klockan halv sex så ja öh jag har ju inte kommit så långt. Vi har haft en del mötesbesök och lite sådant att fixa med, och eftersom chefen åker bort i två veckor efter imorgon så finns en hel del som skall fixas re: handover så att jag och ställföreträdande klarar oss själva :)

Fick just uthyrt en körlektion med 20 minuters varsel vilket roar mig enormt. Generellt har vi just nu 4 veckors väntetid ifall det inte dyker upp avbokningar, så det var fnissigt att kunna säga ”Nästa lediga tid är om 20 minuter, fungerar det?” till han som kom in och ville få köra lite tidigare än mitten av februari. Ha! :D

Efter jobb skall jag gå in till stan och uträtta ett par ärenden, och sedan gå tillbaka till kontoret och lämna bös, är tanken. En bra promenad, ändå! Jag hamnade på 10k steg igår och nöjde mig med det, men idag blir det nog 15k. Ikväll blir det torsdagsöl och sedan skall jag sova :))

Skall ringa Sega vid halv åtta, får se ifall jag skall dit imorgon eller ej. Skall nog oavsett vilket se ifall jag kan flytta morgondagens tvättid till lördagen istället — om jag inte skall till Sega imorgon så vill jag städa och fixa hemma, och då stör väl förvisso inte en tvättid men eh varför inte :P

Och öh det är väl min dag, tänker jag. Hoppas att ni har en bra dag! Det har jag, och nu är det nästan fredag och slut på veckan.

Tjipp och wog!