Rosa

…det blev en öl igår. Jag kunde inte hålla mig :3 Den var så GOD! Köpte lite gelehallon också, för att kunna ta en Snygg Bild(tm), sådant är ju också viktigt ;)

Idag har jag skavsår och ryktet säger att det kommer att dyka upp två svinballa tröjor på posten som jag köpte efter ett tips från Perka förra veckan. Kodorden är ”Star Wars” och ”Christmas Sweater”. Bild lär postas så fort jag har fått testa ;)

Martin gick ner på Hyttan och såg hockeyn igår så alla mina eventuella låtsasplaner blev utbytta mot ”Yay dricka rosa öl och se på Youtube”, vilket jag inte ångrar ett dugg. Livet …fortsätter. Ikväll skall jag försöka få ut alla gamla kartonger som ligger från allt man har beställt hem, samt förmodligen även gå och panta så att vi blir av med den stora pantsäcken i köket :P Tänkte även försöka mig på en kvällspromenad, men får se. Jag är inte hundra på att jag vill ta längre promenader i mina styva vinterkängor som just nu ger mig skavsår, och jag är heller inte säker på att en slaskig promenad i ett iskallt Surte iklädd trasiga gympapjuck är så himla sexigt.

Veckan går förvånansvärt snabbt, just nu. Det är redan onsdag (whaat?) vilket innebär torsdag imorgon och sedan en kort fredag igen. Jag fattar att det är så veckan fungerar, men alltså… det var verkligen nyss helg. Tiden SPRINGER verkligen just nu, på gott och ont. Det innebär dock att det snart är vår och försommar och allt är fint och luktar gott igen, och sedan blir det en helvetisk sommar men SEDAN kommer fina hösten igen. Och öh sedan är det jul och sedan är det plötsligt Om Ett År Idag. Wow.

Onsdag. Jag borde springa, men jag skyller på snön. Jag får försöka få mina steg inomhus istället, typ. Eller ja, också ifall det nu blir någon form av promenad ikväll. Vi får se.

Ha en fin dag, hur som haver! Om tröjorna passar får ni bilder så ni kan ju hoppas på det liksom :)