Ge sken av

Det är det vädrigaste vädret hittills i år, cirka. Nästan tio minusgrader när jag promenerade till jobbet! Till skillnad från igår hade jag idag varma kängor med inbyggda broddar på mig, så bortsett från lite skav på huden så har jag mycket gladare fötter idag. Igår var de blöta och kalla av snöslask, dagens snö är bara puder. Nice! Vackert som sjutton, men också väldigt kallt. När jag tog av mig vantarna när det var dags att köpa sallad var mina händer knallröda. Mmmmm. Skönt.

Tisdag! Jag vet inte riktigt vad jag har för planer för dagen. Solen skiner och jag har en låda öl (Gelehallon sour, mmmm!) som ligger på Coop och väntar när jag kommer hem. Det finns en RISK att jag stoppar en av ölen i kylen så att jag kan få smaka redan ikväll, jag är så sjukt nyfiken. Candy Weisse. Låter så gulligt!

Men ja. Jag borde städa sovrummet, jag borde städa köket, jag borde göra något med mitt tyg. Det finns projekt. Vi får se vad jag hittar på under kvällen :)

Jag dricker inte så mycket öl som jag gissar att bloggen ger sken av, men jag inser att jag nog borde sluta tjata om det för att inte låta som en fullfjädrad alkoholist. Det finns ju vissa sådana där ämnen som folk direkt reagerar på; vikt, mat, alkohol, träning. Jag tycker personligen inte att jag är i någon riskzon, men samtidigt försöker jag ju vara lyhörd för när folk voicar oro. Man måste inte dricka öl hela tiden. Så.

Jag har just druckit en kopp varm choklad, sitter med vetevärmaren mot ryggen och har ett värmeelement cirka uppkört i röven (nä) för att få lite värme. Det kommer väl. Det är inte den mest isolerade lokalen, så jag misstänker att så kallt det är om vintern kommer det också att vara varmt om sommaren. Kul! Härligt! PEPPIGT!

Ha en fin dag i kylan!

2 svar på ”Ge sken av

  1. En kvinna kan dricka 9 standardglas i veckan och max 3 per tillfälle enligt Systembolagets rekommendationer. Det är ändå rätt mycket. Sen får man väl ta hänsyn till sina personliga förutsättningar, arvsanlag, träningsmål och sånt. Men ligger du väl inom de gränserna och inte känner att du får några negativa bieffekter så fortsätt du skriva om dina nöjen!

Kommentarer är stängda.