Dags att mata monstren i min mage (de i hjärnan får fortsatt svälta)

Foto: Richard Scholz

Lite lagom död idag ^^ Bestämde mig dumt nog för att snooza tre gånger, så just nu känns det som att skallen är på väg att implodera. Nåväl. Det går över så fort jag vaknat till liv klokt :)

Idag skall jag städa och packa, för det gjorde jag aldrig igår. Så skall pula till en djävligt bra playlist och sedan blir det party och plock! Har en tvättid ikväll också, så det får bli till att dra igenom ett par maskiner till. (intresseklubben antecknar, ne?)

Imorgon efter jobb åker jag till Danmark, där jag sedan stannar återstoden av veckan. Blir alltså en ganska ovanlig vecka detta, haha :D Och som sagt, jag talar inte danska. Alls. Jag förstår inte danska, alls. Jag har en känsla av att jag kommer att gå runt som ett levande frågetecken så fort glömmer bort att prata engelska med mig :P

Just nu är jag sjukt hungrig, så jag tror banne mig att jag för ovanlighetens skull skall äta frukost idag! Med tanke på att gårdagens matintag bestod av två mackor, ost och julskinka samt en del choklad så var jag lite hungrig när jag gick till sängs, så ja. Jag behöver nog käka lite bättre idag, trolol.

Away to the kitchen I go! *superhjälptepose*