Skott i pannan

Cirka ↑ SÅHÄR ↑  känner jag just nu och det spelar ingen roll hur många som vrålar i kör att de älskar när det är 31 grader ute för jag TYCKER ÄNDÅ INTE OM DET och jag tänker ändå klaga när det är kallt och blött ute för det ena negerar liksom inte det andra och man får lov att ogilla båda. Sluta tramsa, liksom. Jag kan inte sova för det är så varmt, jag har ont i alla leder för att jag är svullen och varm, allt är klibbigt och vidrigt och UGH. Jag vill ha 20 grader och overcast, skärpning.

I nättras var sämsta natten hittills. Försökte mig på att somna lite senare vilket resulterade i att jag knappt kunde somna alls. Fick krypningar i båda benen, var klarvaken och somnade kanske någongång runt typ …01? Vaknade igen ett par timmar senare, och sedan studsade jag fram tills klockan ringde. Idag är jag helt SLUT och hatar det mesta, känns det som.

Kanske min ögonmask hinner komma imorgon?

Hade iaf vad som förmodligen är sista mötet före semester idag, så det är ju en sak jag kan bocka av från listan. Kvar på listan: skriva färdigt min manual för receptionen, eventuellt sätta ihop en FAQ re: receptionen, se till att allt som går att lösa innan jag går är löst. Beställa böcker och sådant, I guess? Material. Se till att vi har bokningsbara kurser. Sådant. Det blir bra. Jag skall bara orka. Idag orkar jag inget, men det är torsdag eftermiddag och jag har bara kraft till att gäspa just nu.

Sitter i Majorna och svettas. Tog med mig tjocktröja i någon blandad form av dum i huvudet och ”bäst att vara på säkra sidan” för ibland är det ju kallt här.

Det kryper i musklerna på mig. Det gjorde det i nättras också, sade jag det? Krypningar i båda benen. Låg bara och skakade. Försökte sträcka ut benen så gott det gick, för att tvinga bort krypet. Höll på att bli tokig. Det är så djävla varmt i sovrummet, det går inte. Jag vet inte om vi skall ta in fläkten där? Skall vi göra det. Eller typ…. sova i blöta kläder, eller något. När skall det sluta vara så förbannat varmt?

Gnällblogg. Skjut mig, då. Det är vad det är.