Jag går i en dimma

Dagens lilla corp’goth i linne från bästa Ve och Fasa <3

Jag sov illa i nättras, igen. Jag vet inte hur jag skall få den här trenden att vända? Det är tre veckor kvar till semester, får jag sova då? Kan jag få sova klokt innan dess?

Stack ut och sprang imorse. Det var varmt men gick bra i övrigt. Justerade lite rundan jag sprang, jag springer alltid samma runda och det blir trist i slutändan. Jag märker också att jag börjar notera var jag är geografiskt under de olika bitarna av passet och jämFÖRA med mig själv och då är jag direkt på djupt vatten. Jag får inte börja springa för fort, jag vill bara springa. Som jag sade till kollegorna på lunchen när vi pratade om Göteborgsvarvet (2017 lol) så är mitt enda mål just nu att hålla mig på löpsteg även om det går långsamt. Hastigheten är skitsamma. Får inte ta ut mig, får inte paja höfterna igen, får inte få benhinneinflammation. Låt mig bara få springa.

I alla fall. Trött. Huvudet är i ett moln, det är dimmigt här uppe. Det hjälper inte att sova middag heller? Då sover jag inte på nätterna ändå. Jag sov middag i fredags och i lördags. Det var bra. Det var skönt att få däcka en stund. Men jag sover ju inte bättre på nätterna för det. Å andra sidan var jag vid båda tillfällena så trött att jag mådde illa så jag behövde ju ändå få vila? Jag vet inte hur jag skall tänka kring detta.

Hjälper det om jag lägger mig senare? Att jag aktivt ändå får någon timme kortare sömn men kanske på så vis får sova till typ 06 istället för 04?

Jag är glad att det är ljust ute. Att det inte är sena november och jag sitter med så lite sömn i kroppen. Å andra sidan kanske de ljusa nätterna påverkar? Skall jag sova med en mask för ögonen? Kanske värt att testa. Jag har nog ingen hemma, men borde gå att köpa på typ …apoteket?

Jag beställde en. Kommer om typ två dagar; har jag tur innebär det före helgen. Kanske jag kan få sova lite i helgen. Vi skall till Varberg på lördag men att få sova till typ klockan åtta hade varit helt otroligt.

Vi får se.