En helg i livet

  • har sovit slightly better i helgen. Masken har kommit men använde den bara i fredags; den behövdes inte de andra två nätterna. Den är viktad och ganska tung, och huvudbandet spänner ganska hårt över öronen så vi får se hur det blir med den framöver.
  • medeltidsmarknad i lördags! trevligt! Träffa fina vänner och flaxa runt med fladdriga ärmar. Har fått soleld i nacken, på bröstet och i pannan, och eventuellt även i hårbotten? aj.
  • färgade håret igår, det behövdes. Nu ser mitt hår ut att ha ett syfte igen, nice.
  • mycket ångest idag, men världens bästa Eva kom hit och satt med mig ett par timmar och petade på mig så att jag lyckades prioritera och göra saker. Har betat av nästan allt på min lista; allt det viktiga är ur vägen nu. Bra.

Johan är på överraskningsfika för en vän nu ikväll, när han kommer hem sedan skall vi kolla färdigt helgens UFC eftersom det blev så sent igår. Jag somnade som en stock vid tio, stack ut och sprang imorse. W5R2, springa 2 gånger 8 minuter med 5 minuters promenad mellan och det GICK BRA. Nästa pass: Springa 15 minuter??? herre

Igår var vi inom Bauhaus så att jag kunde köpa en lååååång linjal. 122 centimeter, stål. Den kommer att vara till stor hjälp när jag syr, slippa måtta ut längder med ett runtglidande måttband? JA TACK. Får se ifall jag orkar börja pilla på toiller ikväll, det hade varit grymt att ha ett handarbete med mig ifall jag åker till mamma på fredag tbh.

Annars då? Hjärnan är fortfarande på halvfart men det hjälper lite att jag har fått sova OKEJ ett par nätter. Inte sova bra, märk väl. Men sova okej får duga för tillfället. Har också: MENSVÄRK och det är ju jobbigt, men mensens vara och ickevara just nu innebär dock att jag slipper ha mens när vi är på Sletten om tre veckor (herregud?) och det är ju faktiskt väldigt bra.

Solelden kan få försvinna, nu.