20 minuter

Jag glömde blogga igår. Huvudet är som det är; jag har dock fått sova lite bättre på sistone, så hjärnan börjar väl komma igång igen även fast jag märker att jag är på lite halvfart. Det är onsdag, jag har denna + nästa vecka kvar till semester och sedan får jag förhoppningsvis vila ut lite. Vi håller tummarna för det.

Jag sprang i måndags morse och det gick bra. Jag var lite orolig över dagens pass som var ”spring 20 minuter utan stopp” men det gick förvånansvärt bra? Jag försökte låta bli att ta fram telefonen för att kolla hur långt jag hade kvar men när jag till sist var på väg att ge upp och därmed kollade så var det bara 2 minuter kvar, och 2 minuter till kan man ju klara. Det gjorde jag :D Vecka 6 börjar på samma sätt som vecka 5; först lite kortare intervaller, sedan lite längre intervaller, sedan 25 (!!) minuter utan stopp. Jag får se hur det går lol, men poängen med programmet är ju att det skall bygga upp en från grunden så att man klarar detta.

Peppar peppar, men är lite förvånad över att jag inte har fått ont än? GLAD DOCK. Jag slipper gärna ha ont. Jag har ju absolut en del ömma leder och stela höfter osv ibland, men det verkar inte specifikt triggas av att jag springer, så yay.

Behöver nya skor, dock. De jag har nu lagade jag hälkapporna på med sådana där klisterlappar men nu börjar de skavas av också och jag har lite blåsor och valkar som kommer från mina skor så jag behöver lösa det där. Fick tips om ett par skor men de är DYRA, så jag funderar lite till känner jag. Dyrt är inte nödvändigtvis dåligt; köper jag billigare skor så är det inte säkert att de ger stöd, och de måste ju sedan bytas ut tidigare än vad jag förhoppningsvis skall behöva byta ut ett par dyrare skor. Men ja, jo. Man skall ha råd också. Vi får se.

Tredje dagen med mensvärk. Inte lika illa som igår — peppar peppar! — men ehhh skjut mig. Tack.

Mm. Ja. Det får räcka för idag :)