Jag är tillbaka!

Det blev ett uppehåll! Relativt planerat uppehåll pga semester; mindre planerat att jag skulle spendera sista arbetsveckan SJUK. Lagom kul, var ute och sprang där på måndagsmorgonen, mådde hur bra som helst men var lite stressad (och taggad) på alla tusen saker jag skulle hinna göra innan jag gick på fredagen osv osv. Vid niotiden började jag få ont i halsen helt plötsligt, så jag förvarnade mina lärare att jag kanske skulle gå hem om det förvärrades. De gick ut med sina elever, jag började må tokdåligt och fick ta första bästa buss hem och sedan var jag helt sänkt fram till torsdagen. wtf? Fredagen var jag lyckligtvis tillbaka. Det blev lite övertid, det blev lite förkortat vad jag hade tänkt hinna göra men jag känner att det ändå blev en okej överlämning. Var även inne en snabbvända på måndagmorgonen där innan Andreas började, så att jag kunde lösa de sista sakerna i lugn och ro.

Nu har jag ju alltså varit ledig i fyra veckor. Helt sjukt? Jag är så ovan vid längre semester i ett kör lol. Vi har varit i Blekinge, vi har varit en vecka i Danmark på vikingläger och sedan har det varit två väldigt lugna veckor hemma där det nästan känts som slöseri med semester för att man inte gjort något konkret men det behövs ju det också. Stillatid.

Förvånansvärt nog har jag hittills en ganska så lugn dag? Jag har en lurkande ångest som letar efter minsta lilla skäl att bryta ut, men alla saker jag har varit lite stressada över inför idag har liksom löst sig och just nu ligger jag på plus.

Jag vann en utlottning av ett presentkort på 50 USD hos My Pretty Zombie cosmetics som är CIRKA MITT FAVORITMÄRKE och jag har redan plockat ihop en jättekul kasse med grejer men när jag skall checka ut får jag upp att de inte skickar till Sverige och ???? det har hon ju gjort förut :( Jag har skrivit till henne och frågat om det, hon får ju i så fall lotta vidare presentkortet om det är så att jag inte kan handla mennnnn jag vill ju. Ett litet indieföretag på 1 person som gör sjukt snygga ögonskuggor som verkligen är right up my alley, har handlat därifrån flera gånger tidigare och har väl använt de produkterna i typ 10 år eller något? Så detta är ju nytt, att det inte skulle gå. Håll tummarna för mig!

Right-oh. Vi skall se ifall jag lyckas hålla igång med att fortsätta blogga nu, då :)