Framsteg (och …baksteg?)

Inget säger MIDSOMMAR mer än klänning och krans i höstfärger :3

AIN’T GIVE A DAMN

Jag gör som jag vill! :D

Midsommar har varit bra! Vi har ätit så himla gott, snackat skit och klappat bebisar. Det kan man ju inte klaga på, tycker jag. Vädret var till och med helt okej? Unheard of när det kommer till midsommar, lögn och förtal jag VET, men nu var det så och då njuter vi ändå. Sedan regnade det cirka hela lördagen, så jag har typ sovit och hantverkat lite (fållat partykaftan) och tittat på TV? Igår plockade vi svamp. MASSOR av svamp. Gula kantareller, vi åkte till fel skog pga misskommunikation mellan mig och Johan och han ba ”här finns ju ingen svamp :((” men se där hade han FEL för vi fick sedan sitta halva kvällen (lätt överdrift) och rensa svamp. Bra grej <3

Stack ut och sprang imorse och det kändes som att det var lite framsteg där? Startade ju om med vecka tre, nu är jag två pass in på vecka fyra så kanske jag till och med TESTAR att starta vecka fem på fredag? Det hade varit nice. Vi får se — det börjar bli fasligt mycket varmare ute nu och det påverkar ju orken när jag springer. De här svala dagarna som varit hittills i juni har ju passat mig som handen i handsken liksom.

Ikväll: Ta en öl med Toro och Molly! På NOBA, där har jag inte varit på fyra år så jag hoppas nu verkligen att det är så bra som jag minns så att jag inte lurat dit Toro och Molly helt i onödan haha. Han ville att vi skulle gå på Biljardpalatset, jag har nu reviderat detta till NOBA så yeah. Håll tummarna?
Deras skagenmacka såg ju inte sorglig ut liksom, så jag tänker att jag skall unna mig en sådan fast det är sista dagen före lön och jag väl egentligen inte har pengar liksom. Man får swisha mig för en öl om man vill :P

Två veckor efter vattenledningen exploderade här utanför så är de fortfarande inte klara med lagningen. Idag har de knappt varit på plats, ens? De var här en kort stund i förmiddags och brötade runt. Lätt för mig att sitta här och bestämma hur de skall arbeta osv, men det verkar ju märkligt att det inte tycks vara särskilt hög prio på att fixa detta.

Mmmmmm.

Right. En timme kvar tills jag tar vagnen in och dricker öl. Ha en fin kväll! :)