Sprider hat på internet och glädje på möten

ÄR RIMLIG PÅ MÖTE MED KLÄNNING OCH KRANS

Men folk blev glada, så då är det ju värt tänker jag :)

Jag tänker att jag nog stänger min reception lite tidigare idag, kompar ut och tar mig hem utan att behöva stressa. Jag behöver också hålla i åtanke att det är NOLL VÄSKOR TILLÅTET ikväll så jag får ha en outfits med fickor, typ? Eller förvara saker i Johan. På Johan? Hos Johan. Vi kör.

Jag är sömnig, men jag vaknade tidigt imorse och därefter blev det ganska rastlösa försök till sömn så fick aldrig riktigt vila ut som jag hade behövt. Imorgon tänkte jag springa på morgonen och har tvättid klockan 07, så ehhh jag räknar uppenbarligen inte med att få sova något då heller :D Kan också vara att jag laddar tvätten och går upp och lägger mig en stund, lol. Framtiden får utvisa!

Nästa vecka är jag minus 3 av mina lärare pga semester, men får också in 1 vikarie (Moa!) så vi har ett ganska bra gäng här ändå <3 Sommaren är lugn och stressig, kind of? Jag är lite stressad över att jag snart skall vara ledig själv, jag har så svårt att koppla av och ba …gilla läget. Men jag har Andreas på plats i min reception när jag är borta så det skall nog bli bra detta ändå :)

Mrrrrrrr

Ja. Jo. Jag får se när Johannes återkommer, han skulle komma inom och säga hejdå när han var klar på Ica eftersom han sedan försvinner i 7 veckor men han har nu varit på Ica i typ 45 minuter eller så så han kanske gick vilse bland potatis och endiver?

(nu ser jag att han kommer, så!)

Jag hoppas att kvällens spelning blir bra! Kælan Mikla som förband och sedan Chelsea Wolfe — henne såg jag ju för ~7 år sedan på Babel i Malmö. INGEN ANING vad hon har släppt sedan dess, så får se ifall hon spelar lite gamla bangers eller om allt är nytt och outforskat lol

HA EN FIN MIDSOMMAR!
Vi hörs på måndag igen! :)