Heks

Bandtröjedagen 2024 wooo!

Jag har ju så många bandtischor att välja mellan? Vilket lyxproblem! Det fick bli Hekseblad. Jag skall på spelning imorgon så får se ifall det blir någon ny tischa köpt då :D Mer bandtischor åt folket! Wooo!

Det är onsdag, jag har precis här nyss anlänt till Majorna typ en timme efter att jag hade tänkt mig men för EN GÅNGS SKULL hade jag folk i min reception före lunch så jag kunde ju självklart inte stänga receptionen och dra. Jobbar här fram tills jag slutar — jag har täckning i receptionen ”hemma” så skall se ifall jag kan få färdigt min receptionsguide om jag får sitta lite ostört. När jag slutar sedan skall jag ut på en liten AW innan jag sticker hem — tanken är inte att det skall bli så sent, jag vill hem och krama på min sambo. Det blir som sagt utgång imorgon också så det är ju inget jag är svältfödd på denna vecka :)

Solen skiner, det är lite halvsvalt ute och jag måste komma ihåg att få med mig datorn till jobbet imorgon för jag har hela 2 videomöten jag skall vara med på så ja, viktig grej osv osv.

Hmmmm. Ja, jo. Det var väl allt för idag :)

(Sprang imorse det gick bra)

Kommentera