Kitten meat

Lite kortare blev det ju, allt. Det är fortfarande så väldigt fladdrigt, men jag hoppas att det skall få lite bättre textur allt eftersom jag får ur alla produkter som frisören satte i + använder mitt eget invanda shampoo och balsam istället. Just nu ligger det så himla PLATT, utan någon som helst volym. Feh.

Så, fucky dragons. Första avsnittet. Jag har läst novellsamlingen (kan man väl kalla det?) som TV-serien är baserad på, och jag vill minnas att båda sidor är etter värre än det framgår i serien..? Det känns som att serien har en agenda och att den agendan är att Rhaenyra har 100% rätt utan protest, till och Alicent verkar tycka så? Eh. Jag vet inte.
Den ökända scenen med Blood & Cheese är väldigt förmildrad i serien; det påverkas också av att det saknas ett barn i filmatiseringen som annars blev traumatiserat i boken. Men klart man skall se detta, om man gillar’t. Det är så mycket CGI men det är ju vad det är, jag bara saknar bättre specialeffekter? (För bra specialeffekter, se Trick ’r Treat! INGET är gjort med CGI i den, den är helt otrolig ur den aspekten och en helt okej liten spooky antalogi i alla andra aspekter!)

Imorgon blir det en liten AW med bluppgänget, på torsdag blir det Chelsea Wolfe på Pustervik och sedan är det MIDSOMMAR och vi har ett mysigt litet fir på gång med Frans och Cissi och familj <3 Så himla lagom och bra. Nöjd.

Ikväll skall vi kika på en dokumentärserie om Renaissance Faire i USA som verkar helt unhinged? Får återkomma med recension där också, kanske. Jag ser framför mig en mix av Tiger King och den här videon lol

FÖR ÖVRIGT!

  • Imorgon är det #bandtröjedagen, i enlighet med pågående tradition. Onsdag före Midsommar varje år, bandtröja på. Jag överväger Hekseblad, får se vad det landar i. Jag har ju ehhh typ 15 bandtröjor så det finns en del att välja på. Förra året blev det Urfaust <3
  • På torsdag har jag två videomöten och i egenskap av Extra(tm) så tänkte jag ha krans på skallen då så det skall jag komma ihåg att ta med mig. Hepp!

Skall springa imorgon också, är planen. Spring sprang sprung.