Oh oh oh in Hell I’ll burn in flames

Jag älskar att sjunga. När mitt Kärleksmonster är på jobbet och jag inte är i skolan sitter jag här hemma och ylar med i alla låtar. Det lär ju inte låta klokt, men fördelen med vårt datorrum är att det inte sitter ihop vägg-i-vägg med någon av grannarna, så de lär inte höra så mycket av mitt …um… ”skönsjungande”.

Skall upp på Buttericks sedan och se ifall jag kan hitta en bra mask att ha när jag kör Harley på lördag. Kommer förmodligen inte att välja samma slags mask som hon har, eftersom jag inte ser klok ut i en sådan, utan istället skall jag nog satsa på att hitta en mask som både fungerar till dräkten och till mitt ansikte.

NP: Dos Dedos Mis Amigos – Ich bin ein Ausländer

(vad hände egentligen med Ausländer, btw? Finns de kvar? Har de bytt namn? Försvann de helt? …Ida, den här frågan är mainly riktat åt ditt håll ;))

Jag älskar att klä ut mig också. Jag tycker att det är jättekul att springa runt och låtsas vara någon annan för ett tag. Fråga mig inte varför, förmodligen beror det mest på att de kläderna är så snygga i vilket fall ;)
Får se vad våra planer för imorgon nu blir; Nath skall ringa Robban och Stellan sedan och se ifall de var pepp på att leka med oss eller inte, annars är vi inte helt säkra på vad det blir. Vi funderade på att ta reda på om någon tänkte gå ut i Helsingborgstrakten, isåfall kanske vi kunde slå följe med dem… Annars får vi väl stanna hemma och ha …SKRÄCKSEX MWAHAHAHA. Eller något. :P Um. Nevermind that…

Eric fyller 30 på söndag! Måste komma ihåg att ringa och gratta honom, alternativt skicka ett ondskapt mms eller något. Fast nej, jag tror jag skall göra något kul åt honom i photoshop, helt enkelt ^_^
(men var FAN är skivan där jag brände ut alla bilder och sådant jag hade i datorn? en djävla massa dokument, bilder och musikvideos är just nu borttappade, det är lite skit faktiskt :S)