Sommargöt

Men alltså. Jag berättade ju aldrig? När jag fyllde år, om pappas överraskning? Jag ba tog en bloggpaus istället. Här har ni ju suttit i snart tre månader och bara UNDRAT vad det var min far hade styrt upp!

Det var flera saker, faktiskt. En dyr, fin flaska rött från Systembolaget, som låg på beställningslagret och väntade på mig. En stor bukett blommor och en ask med geléhjärtan, med berättelsen om när jag trodde pappa nallade av moffas godis och for som ett jehu ner till mamma i köket för att skvallra :D Och en stor påse mat, följt av ett mail med instruktioner. När allt detta hade dykt upp så gjorde jag det enda rimliga och BRÖT IHOP I MITT KÖK i cirka en halvtimme. Jag var överväldigad över den verkligen jättefina presenten, av mailet, av hur djävla mycket jag saknar min pappa som jag inte har fått träffa på snart två år, av hur trött jag är på all djävla covid, av bara …allt, ni vet. Mest bara saknad och kärlek. På lördagen, när jag fyllde år, tillagade jag och Johan allt enligt instruktion och åt sedan en trerätters min far bjöd på. Det var jättefint. Jag tyckte om min födelsedag, i år. Jag tyckte om pappas konstiga små meddelanden och smussel och smyg kring allt detta. All uppbyggnad för detta var en nästan större present. Allt var bara BRA. Älskade pappa. Kom hit så fort de öppnar gränserna igen, ok?

Helgen (den just gångna) var fin! I fredags åt vi kött och drack vin och tittade på Terminator 1 +2 eftersom jag inte sett dem. Ettan: okej. Tvåan: Bra! :)
Vi var ute och fiskade hela lördagen och fick inget (i vanlig ordning, lol) och sedan tog vi det väldigt lugnt på kvällen. Passade även på att handla dricka inför kommande helg pga Midsommar, så det känns skönt att vara klar med den biten i god tid och slippa stå i DÖDSMÖRDARKÖER på systembolaget nu i veckan. Det får räcka med att köa för att köpa mat inför fredagen ;P
Igår skulle jag umgåsa med Eva men huvudet ville annat, så jag tog det lugnt hemma och försökte mest vara mänsklig, typ. Idag är jag normal igen, så det är ju skönt :)

Ikväll kommer Johan över så skall vi kika på fighty men. Imorse sprang jag lite, men kom inte riktigt så långt som jag hade önskat. Det går fram och tillbaka. Fick ju helt random pausa ett par dagar pga taskiga tår, men nu skall det nog gå bra igen. Göteborgsvarvet kommer allt närmre så det är ju fan viktigt att jag får träna klokt nu, det är inte det minsta stressande att jag skall kunna springa 21k om tre månader när jag klarade 2k idag, LOVAR. :<

Yeah… Det löser sig. Allt löser sig, förr eller senare :)

Ha en fin dag hörni! :)