Torsdagsöl i det fria

Strandöl! Bra grej :)

Väldigt skönt att bada igår. Det var igen lite svårt att ta sig ner under ytan, men så fort jag lyckats doppa mig gick allt bra och jag plaskade runt en stund. Mycket trevligt!

Sedan åt vi popcorn och tittade på fiskande gubbar på SVT Play innan vi gick och lade oss. Jag tyckte att vi skulle ha fönstret stängt, han ville ha det öppet, och han hade HELT KLART rätt för yikes vad vi hade smält bort under natten ifall fönstret varit stängt :D

Lugn fredag på jobbet, jag är halvklar med städet men skall ta ett krafttag så fort jag postat detta så att jag hinner svara på lite mail i lugn och ro innan jag går för dagen :)

Idag fick jag låna mammas åkkort så jag tog bussen hem från Johan imorse och tar bussen tillbaka dit i eftermiddag, vilket dels gör att jag kan spara på mina stackars ömma fötter men även att jag slipper vara ute så mycket i DJÄVULSVÄRMEN. Det är ”bara” 22º ute just nu, men det känns väldigt mycket varmare. Skall vi bada idag också? Jag tror inte det. Imorgon däremot, då skall det bli ännu varmare och vi har ju någon form av utflykt på gång — vi pratade om att åka och fiska. Det skall inte vara storm, så det kanske går lite bättre att fiska imorgon tänker jag ;) Solkräm och keps får inte glömmas, tho. Jag är kritvit och fortsätter gärna att hålla mig så.

Det blir fint med lite helg. Det blir väldigt fint med ett avbrott från allt FOTBOLLSSNACK för jag blir TOKIG på det. Jag försöker verkligen att inte ens lyssna på det, men det är svårt när det är det enda kollegorna snackar om just nu :D Jag fattar att de tycker att det är intressant och kul och de måste få prata om vad de vill, men jag började på allvar att överväga att komma in på jobbet lite senare på dagarna (dvs närmare 10) för att slippa lyssna på det, men det är ju inte heller konstruktivt. Så jag sitter här och lyssnar och försöker att inte vara Debbie Downer bara för att jag själv tycker att det är så ohemult ointressant, för det är ju inte särskilt trevligt av en. Bara en månad kvar..? :<

Men ja. Fredag. Det är bra grejer ^^ Får se ifall jag kan få färdigt något av mina små projekt, det hade varit kul. Eller om jag kan påbörja något nytt, roligt ;) Behöver något att pilla med.

OKEJ HEJDÅ