Midsommarlooken

Glömde ju skryta om FINLUNCHEN igår för övrigt! Världens bästa Toro var ju i stan och bjussade på lunch här i Olskroken, så himla bra grej <3 Var därefter en mycket nöjd Carina resten av dagen, som man ju blir när man får hänga lite med en bästa vän man inte träffat sedan i …öh… oktober, va?

Idag mår mitt ben nästan helt normalt bra igen, vilket är skönt. Skall ändå ta det lite smålugnt de kommande dagarna tills jag är helt säker på att allt är bra, men det är ju ändå en lättnad att det inte fortsätter att kännas som tusen knivar i benet varje gång jag råkar röra det i fel vinkel. Klagar INTE.

Hallå vet ni vad! På lördag skall jag på medeltidsmarknad! Vilken grej :D Jag har min outfit framplockad och klar, skall bara stryka allt så att det inte är så förbaskat skrynkligt. Det är ju snart två år sedan jag hade de här grejerna på mig sist. Detta skulle kunna innebära lite snyggeselfies osv, det får väl bli såhär istället för Medeltidsveckan ^^ Bekantskapskretsen verkar vara kluven i två; de som skall åka och de som gör en grej av att de inte skall, typ? Jag skall inte åka. Jag har inte råd, och jag har ingen lust att stoppa pengar och tid och pepp i något som kommer att vara en miniversion av det jag ju egentligen vill ha. Jag tänker att jag och Johan ju kanske kan åka ner till Visby senare i höst istället, köra en liten långhelg och bo på hotell och så. Träffa mommo. Andas lite riktigt luft, lyssna på folk som låter som mig.

Det hade varit fint ^^

Lite över två timmar kvar av dagen. Jag skall försöka få fatt i lite folk som vill ha plats på handledarkurs för att se ifall de vill komma imorgon, och sedan skall jag väl mest bara …vara här, typ? Ikväll blir det hem till Johan, det blir bra :) Får se ifall jag får med mig något handarbete, är fortfarande inte helt klar över ifall jag skall brodera något på min lilla röda ridhuva eller inte. DECISIONS DECISIONS. Hejdå!