En helg

Haha ja, öh, det var ju en helg, det där. Jag hade med datorn till Johan med intentionen att blogga lite men i fredags orkade jag inte pga fullt sjå med midsommarmysande och i lördags spontanade vi iväg med ett tält till Österlen och sov på en strand (IDYLLEN) och öh igår trodde jag att jag hade fått en blodpropp i benet så efter fyra timmar i en bil med ett ben jag bara ville såga av och kasta ut genom fönstret blev det ett besök på akuten, där man kunde konstatera att det mest troligt absolut inte är en blodpropp så det var ju SKÖNT.

Vilken berg- och dalbana, detta. Bortsett från fruktansvärd smärta och en viss tärande oro över att jag skulle få en blodpropp i lungan och DÖ igår så har det varit så sjukt fin helg. Vi hade det mest perfekta väder i lördags, det skulle enligt min väderapp regna på Österlen men istället hade vi alldeles lagom soligt, varmt och en solnedgång to end all solnedgångar, så himla vackert. Havet spegelblankt och silvrigt, himlen i rosa och lila och blått och där satt vi och stirrade hänförda och beundrade det hela. Underbart.

Det är måndag och en timme kvar av dagen. Jag är lite seg i huvudet pga varmt och lite efterdyningar efter gårdagens lilla kaos, men annars är allt bra. Benet känns tusen gånger bättre idag — igår gjorde det såpass ont att jag började gråta vid ett par tillfällen, idag känns det bara ömt i vissa vinklar och för det mesta går de vinklarna att undvika, vilket är skönt.

Ikväll tar jag bussen till Johan för att spara benet, men jag blir fan tokig om jag behöver ta en längre tids vila av ben IGEN. Jag vill och behöver springa! Det är 75 dagar till Göteborgsvarvet och jag börjar bli stressad över att ligga så sjukt långt efter i träningen :/ Skit också.

I ALLA FALL.

HEJDÅ ha en bra dag! :)