En lite längre fredag (pga torsdag)

Två timmar kvar av torsdagen och sedan är det långhelg! Och MIDSOMMAR! Bra grej :D

Fortfarande så djävla besviken på filmen Midsommar? Cirka alla tycker att den är amazeballs och jag fattar verkligen inte grejen. Den har en del snygga saker för sig, men generellt är det mest bara störande. Gillar inte att de låtsas vara i Sverige när den är filmad utomlands, bland annat. Om jag är kul på fester? Jarrå. Eller.

Lönen har kommit (och i princip gått…) så nu skall man bara ta sig igenom månaden också :) Om fyra veckor går jag på semester, så det ser jag fram emot. Fyra veckor går ju ändå snabbt? Om inte allt fullständigt kukar ur och blir totalkaos på jobbet så är det snart min tur att säga hejdå till kollegorna och försvinna ett par veckor :)

Imorse sprang jag tre kilometer i värmen och sedan blev det en liten promenad. Tog även en promenad på lunchen, så nu har jag nått dagens stegmål.

Ikväll blir det en torsdagsöl och sedan ta bussen till Johan eftersom jag har en del grejer som skall med till Midsommar, men eftersom jag redan gått alla mina steg för dagen så känns det ändå bra ^^ Bussen går så snabbt också (~5-10 min) så jag har inte bråttom.

Det blir en bra Midsommar, tror jag. Lugn och ro hemma, och vi skall göra kransar och baka paj och äta finkött och dricka vin <3 Det ser jag fram emot. Saknar såklart att gå på fest och träffa liksom MER folk, men jag är också väldigt enkel i att jag ju är nöjd även med ”bara” (som om) Johan och Elvira :3 (de är såklart ALDRIG ett ”bara”!)

Mmm. När sista omgången elever är iväg skall jag dammsuga och skura, och sedan är veckostädet klart :)

Jag skall försöka få med mig datorn till Johan, så att jag kan blogga lite från honom i helgen. Vi får se! Man skall ju orka också :D

HEJDÅ :D