Fint, säger hon. Allt är fint :)

Onsdag, och den drar sig mot sitt slut :) Vi har en handledarkurs som startar om fem minuter så inväntar just nu våra sista deltagare. Nu kom de, så nu skall jag långsamt avveckla dagen och sedan röra mig hem mot Johan där jag skall göra pannkakor åt mig och Elvira :D

Veckan rör sig sakta men säkert mot sitt slut. På fredag skall vi ju ha en liten efterjobb-aktivitet som jag är jättepepp på! Kameran åker med, är planen, så det kanske dyker upp lite bilder framöver. Det blir lite öl på en båt och sedan lite kött på restaurang, med min andra familj <3 Bra grejer! Och så medeltidsmarknad med Johan och Gimp på lördag, djävla fint man har det ändå ^^

Frågan är om man skulle kunna få med sig en liter jordgubbar att ha till pannkakorna..? Det tror jag alla inblandade (jag och Elvira, dvs) skulle uppskatta. I söndags åt vi jordgubbar ihop på en badstrand innan vi packade ihop vårt tält och åkte hemåt. Det var fint. Livet är så himla bra just nu? Bortsett från att jag hade så fruktansvärt ont i benet i söndags var helgen jättefin, och så fort jag varit på sjukhuset och fått höra att jag INTE skulle dö av en blodpropp så blev kvällen väldigt lugn och fin hemma där vi tittade på Fighty Men och bara chillade tills vi skulle sova (och jag sov ju som sagt bättre än på länge, antingen för att jag sov så sjukt illa natten till söndag eller så var det bara lättnaden som sövde mig lol)

Men ja. Mina schmedeltidskläder är strykta och klara och hänger hemma och väntar på bättre tider (lördag) och vi får se ifall jag hittar något litet jag kan köpa, i så fall skall jag gräva djupt i plånboken och ändå unna mig lite. Mest troligt har jag väl ändå inte råd, men ja. Någon liten hundring går ju an, kanske. Jag börjar vänja mig vid att leva utan något form av pengar på fickan, så… Vad skall man göra.

Två arbetsdagar kvar av veckan och sedan går nästan hela personalstyrkan på semester. Nästa vecka är det jag och två lärare på plats, men det blir bra ändå. Det är lite mysigt när vi är så få också, även fast man såklart saknar de som är lediga. Det här med att ha en arbetsplats där man tycker väldigt bra om alla? Det är fint, det med.

ALLT ÄR FINT.

Jag låter som en gammal grammofonskiva men vafan. Låt mig vara nöjd och glad, väl :)

hejdå!