Regnguden

Så var det torsdag, och lunchen är just avslutad. Vi firade Danne idag, han fyller femtio på måndag men då är dels han själv ledig och cirka ALLA ANDRA (förutom jag, Johannes och Sven, dvs) så det kändes rimligast att ta det idag :) Claes kom förbi en sväng trots att han är ledig, så att han fick vara med och sjunga och äta tårta :)

Allt gick bra med barnvaktandet igår, vi åt pannkakor med färska jordgubbar och sedan spelade hon TV-spel med sina vänner tills hon skulle sova. Jag diskade och hade lite party i köket (dvs dansade och sjöng till bra musik ^^) och sedan tog jag över TVn och tittade på en TV-serie som jag var HELT ÖVERTYGAD om att Johannes hade tipsat om, men han vet inte vad jag talar om så jag har nu ingen aning alls vem det är som tipsat. Klippans Karaoke-Cup, någon som känner igen sig att de har sagt åt mig att jag skall titta på den? Som visat mig klippet med han killen som ÄLSKAR native americans och som flippar ur när det är med en snubbe med viss native american-ursprung och sjunger..? Det står helt still i min skalle vem det kan vara som visat mig detta, så jag ber om ursäkt att jag har glömt av dig, du okände tipsare. (det är inte Ricard heller, vilket annars hade varit väldigt logiskt)

Det ligger regn i luften och allt jag hoppas på är fint väder imorgon och på lördag, resten bryr jag mig inte om. Jag står i valet mellan två olika klänningar för morgondagens AW, den ena är svart och kort och den andra är blommig och lång; Första från Reningsborg för en femtiolapp och den andra från New Yorker, som jag fick av mamma <3 Vi får se. Sist vi hade personalaktivitet så överraskade jag ju mig själv med att dra på byxor och skjorta istället för någon av de klänningar och kjolar jag funderade mellan, så öh. Inget är färdigt förrän jag lämnar lägenheten imorgon eftermiddag! Måste komma ihåg att ta med mig mina kylväskor och frysklampar till jobbet imorgon, så att vi kan få med oss vår dricka på ett så smidigt vis som möjligt.

Jag är i allra slutskedet av min mens men har ändå mensvärk? Det gör mig lite putt, jag tycker nog att jag har haft tillräckligt med mensvärk den här omgången. Funderar på att säga upp Livia-grejen, jag använder inte maskinen sedan två omgångar tillbaka eftersom jag fick så konstiga känningar i huden av den, så just nu betalar jag sjuttio spänn i månaden för något som mest bara ligger och samlar damm. Också lite fundersam över det här med att man med jämna mellanrum skulle få nya kladdgrejer till den, jag har nu leasat den i snart ett år och inte fått ett enda nytt skickat till mig. Vetefan. Just nu måste jag mest orka lösa hela grejen med att skicka retur till USA och whatnot. Det är tre månaders uppsägningstid men jag får väl sätta mig och verkligen bestämma mig för ifall jag vill ha den eller inte — folk påpekar ju också med jämna mellanrum att det finns tensmaskiner här i Sverige också. Detta trots att jag inte alls bett om tips :)))))))

Aja.

Johan ville grilla ikväll och jag är ju ett stort fan av grillat kött så förhoppningsvis blir det ju inget regn som stör kvällens köttbehandling tänker jag. Så, för att revidera; det kan få låta bli att regna ikväll, imorgon och på lördag, sedan bryr jag mig inte :)

Hejdå!

(mommo fyller 89 idag. älskade kaostant jag inte träffat på snart två år :<)