Furillen

Och så blev det onsdag. Veckan rör sig framåt, jag är mer och mer tillbaka i gamla mönster och bortsett från väldigt fina minnen känns sommarens ledighet väldigt avlägsen nu. Det gör dock inget, jag trivs ju verkligen med att vara här och göra saker också. Som jag nämnde igår så har jag svårt för att sitta sysslolös, och på jobbet finns ju ständigt saker att göra. Jag kommer att skriva väldigt mycket mindre om vad mitt jobb går ut på och vad jag sysslar med på dagarna nu när jag har en högre position, men faktum kvarstår att det är full rulle :)

Planen för fredagen var picknick med mamma efter att jag slutat, men eftersom det just nu enligt väderleksrapporten skall bli spöregn ute så är planen istället inomhus-picknick/balkonghäng, så jag sticker över till mamma med mitt pick och pack när jag slutar på fredag. Det blir bra! Senast jag träffade henne var alla sex brorsbarn med, så det blir kul med lite egenhäng också (även fast få saker är så roliga som att ha alla brorsbarnen som hänger och klänger och gosar. den där lilla, lilla barnhanden som plötsligt håller i min lite större och drar för att man vill VISA mig saker, mitt hjärta alltså <3)

Lön om en vecka och jag har väl i princip redan spenderat alla pengar jag skulle ha över för att röra mig med, haha. Det är ju dock vettiga saker jag köpt. Eller ja, ”vettiga”, det är väl en definitionsfråga. Men jag har beställt smink jag behöver, böcker att studera, lite kläder till konferensen vi skall på om en månad… Sådana grejer. Och så var det ju lite presenter till Johan, men dem har han redan fått. Vi firar ju två år inom kort, och jag älskar att få ge presenter. Det vet ju alla som haft (o)turen att hamna i min inre krets haha — det är inte alla som är bekväma med att få presenter, men ja. Det gör mig så glad att hitta någon jag tror folk skulle bli glada av och liksom …ge dem det.

Stressad över saker jag har svårt att påverka just nu, vilket ju såklart skapar en än mer stressad situation. Det kommer väl att lösa sig, men jag önskar att det gick att trolla så att allt bara var löst NU istället för att hägra vid en osäker horisont. Suck.

Tyget jag köpt för att sy en särk och en underklänning till mitt lilla HK-projekt kom fram i förmiddags så jag skall hämta det på hemvägen. Just nu går det inte att få tvättid så jag kan inte få tvätta det (hela systemet har ballat ur, så ingen kan boka tider vilket innebär att när det väl fungerar igen kommer det att vara KAOS i tvättstugan, suck)

Right-oh. Kanske inte så peppigt idag, men men. Det är så det är ibland :)

HEJDÅ