inb4 gymkort?

Ja okej så det blev väl ett litet uppehåll igen, ni är ju ändå vana vid det nu :P

Jag började springa igen för …öh… snart två veckor sedan. Bilderna här ovan är INTE aktuella, men återger ändå lite känslan av att vara igång igen. Det är ju bilder jag har delat förut, när jag tog dem. När jag bodde i Malmö, så öh… 5-6 år sedan? :P

Springer just nu 3 gånger i veckan och cirka 2 kilometer per gång. Räknar med att kunna springa lite längre inom en snar framtid, men jag börjar lugnt. Jag har inte bråttom. Jag vet ju med mig att a) tar jag det lugnt och sansat kommer jag kunna springa så långt jag vill framöver och b) hetsar jag på så kommer jag att paja benhinnorna eller höften, igen.

Jag tror inte att jag har sagt att jag har slutat tvätta håret med produkter? Jag gick ju för ganska länge sedan (eh… 2,5 år? kanske?) över till balsammetoden och har kört den sedan dess, men nu under semestern — för exakt 36 dagar sedan, tbh — bestämde jag mig för att sluta använda produkter helt. Det finns massor av studier och vittnesmål om hur bra det skall vara för håret — det finns folk som säger motsatsen också. Men hittills mår håret väldigt bra, är lättskött och glatt och känns både starkare och friskare än det varit tidigare — och det luktar heller inget. Det är ju såklart det första man tänker när man snackar om att tvätta håret med bara vatten: MEN LUKTEN DÅ, men jag märker inget av det, Johan märker inget av det (och då sover jag ändå med huvudet rakt upp under näsan på honom) och mamma har luktat på det och känner heller inget. Ingen annan har klagat, heller. Så, yeah. Vi får se hur länge jag fortsätter med detta, men so far so good iaf :)

Överväger, apropå starten på detta inlägg, att skaffa gymkort. Det ligger ett one-off gym ett par stenkast hemifrån som verkar trevligt. Priset för ett årskort motsvarar vårt friskvårdsbidrat. De har bra betyg på google och deras öppettider stämmer överens med när jag skulle vilja träna, så jag funderar på att eventuellt redan nästa vecka gå dit och testgymma vid ett tillfälle och därefter i så fall skaffa ett årskort och försöka hålla igång lite med träning igen. ”Varför går du inte dit tidigare” well jag måste färga håret ikväll (”måste” men vafan vi skall på konferens nästa vecka så det är ju skönt att INTE ha en massa blonda störiga rötter då) och på fredag direkt efter jobbet åker jag till min bror och hans familj över helgen sååååå det är enklare att ta det typ på måndag (om jag inte skall springa då — isf går jag på tisdag istället).

Johan var iväg och jagade igår kväll men ikväll skall vi bara ta det lugnt och titta på något på tv tillsammans. När jag säger tv menar jag SÅKLART inte att vi skall titta på tv, men vi skall casta något på tv-skärmen så det känns ju smidigare att bara säga ”titta på tv”. Vi har ju inga tv-kanaler — sedan jag flyttade från Surte har jag fullständigt sluppit att se någon som helst form av reklam-tv och det är så skönt??

Förresten, när får man lov att börja lyssna på julmusik? Det är kallt om morgnarna nu, men väldigt varmt på eftermiddagarna. Jag kommer att hinna bli dödstrött på julmusik under november-december men just nuuuu känns det ju som att det mest skulle kunna vara lite mysigt och så. Bokade ändå under förmiddagen idag en resa till Lund om en månad för att gå på Emporia tillsammans med Toro och köpa julklappar, och började under gårdagen dels göra en önskelista för min egen räkning OCH började titta efter julklappar till Johan. Så… får jag spela EN jullåt, åtminstone? :D

Vi får se när jag postar nästa gång. Vore ju kul om det var imorgon, men eh… Ja. Det blir när det blir :)

Hejdå!