Hej, aj

Jag trodde först att jag var lite öm i ryggslutet igår för att jag efter mitt lilla löppass i tisdags avslutade med 15 sekunders jägarvila (med tanke om att jag skall försöka köra ett avslut med jägarvila efter varje löprunda och se ifall jag kanske kan bygga upp lite mer benstyrka och uthållighet på så vis) men imorse drabbade mensvärken från helvetet med full kraft så eh ja. Det var därför.

Det är torsdag! Om en vecka far vi på konferens, men tills dess är det ju business as usual. Har tittat lite på ekonomin inför nästa löneutbetalning och det ser ut som jag vill, så det känns bra. Vad mycket enklare det är att försöka spara lite pengar när man inte har semester och flänger runt på marknader och äventyr hörni? :P Medeltidsveckan var ju inte billig, men jag har heller inga regrets re: något jag köpte, så. En av få relativt vettiga N har sagt är ”Det är bara pengar, man får nya nästa månad”. Det bär jag ändå med mig, när jag emellanåt fastnar lite väl mycket i vad jag har för utgifter. Därmed inte sagt att man skall slösa och köpa dumheter, men i vissa fall är det kanske dumt att stressa upp sig över det när det liksom… snart kommer nytt.

Har ju börjat försöka bygga upp en liten buffert. Tidigare månader har jag behövt nalla från det kontot, men den här månaden är planen att inte behöva röra mitt lilla sparkonto ALLS. So far så ser det oerhört bra ut på den fronten, så utan att vilja måla fan på väggen skulle jag nog säga att det kommer att vara doable. Ser fram emot att se den större summan som kommer att ligga på det kontot efter att septemberlönen kommit :D

Det har ju gjort enorm skillnad att dels flytta från min väldigt dyra lägenhet för att bli sambo med Johan OCH att strax därefter fått en högre position på jobbet och därmed inte bara plockar ut fulltidslön utan även en lite bättre lön än jag haft om jag varit receptionist på 100% istället för 80%. Mitt 1,5 år i lägenheten har varit jättebra och jag är för alltid tacksam över hur smidigt det gick att lösa boende efter att jag lämnade M, men ughhh vad skönt det är att INTE ha en hyra på 7550:- och därefter betala till för el, internet och alla andra utgifter man har och inte kan komma från hur man än gör. Jag tittade ju flera gånger efter en billigare lösning för internet, men utöver att helt och hållet säga upp internet hemma ELLER chansa på att surfa via mobilen och se ifall det kanske skulle hjälpa så fanns inga alternativ.

Har jag sagt att livet är väldigt bra just nu? ^^
Det går så himla fint på ALLA fronter (bortsett från dödsmördarmensvärken dvs); jobb, kärlek, hemmaliv, träning. Hösten är full av fina planer, roliga spelningar och bästishäng och sedan är det JUL. Heja!

Färgade iaf håret igår. Jag var lite fundersam inför det hela ifall det skulle reagera väldigt annorlunda eftersom det inte är ”rent” på samma vis före färgning och inte går att tvätta på samma sätt när man skall ha ur hennan, men istället upplevde jag att det nog fan var enklare att få rent efteråt och nu när det har torkat verkar det må precis lika bra — om inte bättre — än innan. Intressant! Jag lär skriva fler uppdateringar om mitt hår framöver, men jag tänker att om man skulle ha problem att läsa om saker jag gillar att tjata om så är man nog på fel blogg oavsett ;)

Hejdå ha en fin dag imorgon får jag krama på tre små rödhåriga tjejer som NÄSTAN kan säga ”Carina” (och inte alls klarar av att säga faster, igår var jag ”diddi nina” istället för ”faster Carina”) <3