Ännu mer AJ!

Mm, jag vet! Det räckte inte med mensvärk igår så det var såklart det enda rätta att slå mig själv på käften med full kraft med ett bord så att jag fick en liten bula på hakan och har ont i hela käkstrukturen. Smart grej!

…jag är mest bara glad att jag INTE lyckades slå sönder glasdörren genom vars öppning jag bar bordet, för det hade varit dåligt på tusen värre sätt än att jag idag är öm i hakan. Yikes. Jag är ändå så väldigt försiktig för att det föreligger en smärre risk att man skall råka ha sönder bord och/eller dörr, men ändå blev det såhär. Var så trött på mig själv och att ha ont och cirka ALLT när jag var på väg hemåt därefter, men det blev ändå en löptur efter kvällsmaten och det gick bra. Det var skönt att springa! En väldigt mild och vacker kväll, solen var så otroligt rosa. LUFTEN var rosa, det går inte att förklara men jag tror ändå att ni alla har upplevt en sådan kväll så ni fattar ju :)

Idag efter jobbet far jag till Zzucken och hans familj. Det skall bli kul att få leka med småbrudarna! Fick ett videoklipp av Sanna nu på morgonen när hon frågar Iris om hon kan säga ”Carina” och Iris drömskt väser fram ett ”ninAH!” och alltså mitt hjärta. MITT HJÄRTA. Det är så otroligt gulligt så jag orkarrrrr inteeeee. Luna har tydligen börjat gå runt och peka på saker med sitt lilla trollspö och säga MINIGRIS vilket också är helt bisarrt gulligt? :D Det blir en bra helg, detta <3

Häromdagen körde jag 15 sekunders jägarvila efter löpturen och igår blev det 25 sekunder. Jag hade nog kunnat sitta en stund till, men jag vill ta det lugnt och sansat. Jag hoppas kunna bygga lite starkare lårmuskler genom detta — och genom att cykla. Har jag sagt att jag har köpt en cykel? Jag har köpt en cykel! Det var för exakt en vecka sedan. Vi for iväg och fiskade lite i havet vilket mest innebar att vi fastnade med våra drag i brännmaneter samt tittade på en räv som var väldigt modig kring människor, och sedan åkte vi inom Stadium i Sisjön så att jag fick kika på riktigt på cykeln jag tittat på online, och sedan fick den följa med hem. Träffade mamma på afternoon tea i lördags och då cyklade jag hela vägen in och tillbaka hem igen (men det är mycket backar, så jag gick ett par partier åtminstone på hemvägen) och hade förvånansvärt lite träningsvärk efter det. Lite ont i röven, men det är ju att förvänta sig. Skall försöka cykla lite mer frekvent framöver, och i synnerhet när det kommer till sträckor där jag annars skulle kunna lockas att ta bussen (som in till stan/upp till Allum).

Ryggen är lite öm idag — antingen att det faktiskt ÄR en viss träningsvärk från jägarvilan, eller så är det bara mensvärken som fortsätter bråka. Den gör ju gärna det, tyvärr. Johan kör mig ju till Ricard sedan, så jag tänker till fullo utnyttja framsätets sätesvärmare eftersom det faktiskt ju har en åtminstone liten positiv effekt vad gäller mensvärken.

Right-oh. Det blir i alla fall NOLL postat under helgen — och jag skall göra mitt bästa för att fortsätta blogga nästa vecka. Det är ju som sagt något jag ju själv tycker är roligt, både att skriva av mig lite och att kunna läsa tillbaka och se hur livet såg ut för ett år sedan och så vidare.

(jag och Johan firar 2 år på tisdag! vilken grej. de senaste två åren har varit BRA <3)