2 år

Yes! Okej, jag glömde att blogga igår. Men nu är jag här igen, så no worries!

Det är tisdag, det är lite mindre än tre timmar kvar av arbetsdagen och dagens sista körprov är igång så vi hoppas på ett hattrick idag, såklart :D

Efter jobbet ikväll skall jag besöka Hela Hälsan för att provgymma lite — det skall kosta 120:- att köra engångsträning men de sade på telefon att jag kunde få komma och testa fritt eftersom jag är intresserad av att skaffa ett årskort där. Det ni! Carina tillbaka på gymmet? NICE. Får hoppas att det är ett bra gym, men de har jättefina googlerecensioner och de ligger väldigt nära hem så det hade varit perf. Vad skönt att stanna inom på hemväg från jobbet och lyfta lite skrot, eller rulla nerför backen en lördag förmiddag och flexa sig lite? ^^

Blev nu jättetaggad på upplägget ”käka något lätt på jobbet innan man gymmar på hemvägen” så eh ja. Är det ett vettigt gym har jag gymkort från och med imorgon, tänker jag (är ju dumt att sätta startdatum idag när jag ändå kommer att ha tränat lite idag isf) och det hade varit AMAZEBALLS.

Igår sprang jag. Jag har lyckats hålla igång med att springa 3 gånger i veckan nu i …öh… snart fyra veckor, det är en bra start! Igår blev längsta rundan hittills, 2.5 km körde jag då så jag springer ju liksom inga mäktiga lopp eller imponerande sträckor, men det är just det som fungerar så bra för mig just nu — ingen press på att jag MÅSTE prestera si eller så, utan bara springa för min egen skull och då precis så långt eller kort som jag vill.

Idag firar jag och Johan 2 år tillsammans! Vilka otroligt fina 2 år vi har haft hittills, jag är så väldigt nöjd med tillvaron så det är inte klokt. Har aldrig varit med om att ha en person som passar mig så otroligt väl tidigare, så livet är så himla smidigt och fint tillsammas. Nöjd. ♥ Vi firade vår tvåårsdag i förväg när vi var i Visby, jag bjöd med Johan på jättefin japansk fusionrestaurang där vi åt väldigt gott så vi får väl se ifall vi gör något ytterligare eller ej. Mina önskemål för helgen som kommer är ”sovmorgon” och ”plocka svamp” och det känns ju i sig som ett himla trevligt firande, haha :D

Köpte förresten årets första julklapp i fredags! Det var en grej jag tittat på att vi skall ge Johans far i julklapp och så dök den upp i flödet till ett vettigt pris så då passade jag på. Den skall hämtas upp på hemvägen om jag inte glömmer det — det kan också vara så att jag blir allt för distraherad av det knasiga vädret som är idag. Det pendlar väldigt snabbt mellan SPÖREGN och KLARBLÅ HIMMEL OCH GASSANDE SOLSKEN och de är två sådana extremer att man blir helt matt i skallen av det.

Jag vill inte prata om valet. Sverige är tydligen fullt av rasister och jag orkar inte. Jag får orka slåss sedan, men just nu är jag bara arg och ledsen och besviken över hela grejen. Vi går i så djävla fel riktning och jag vet inte vad man kan göra mer än att rösta och stötta det parti man tycker är vettigt, men det verkar ju heller inte räcka. Så vad gör man nu? Det känns hopplöst. Jag får deppa över detta ett par dagar till och sedan får det bli strid, istället. Jag har era ryggar.

Mmmm. Var ju hos Ricard och Sanna i helgen! Fick kramas med tre små rödhåriga tuffingar som glatt skrek ”NINA”, ”INA” och ”IRINA” efter mig. Det var bra, mycket bra. Blir glad av att få umgås med min bror, också. Om ett par veckor kommer pappa och då skall vi på äventyrsbad hela familjen, så det lär ju bli full rulle det med. Har en känsla av att jag kommer att vara trött på att bada långt före barnen vill gå upp, men det får väl lösa sig :D

Right-oh. Så. Gymkoll ikväll, springa imorgon, åka på konferens torsdag-fredag och sedan är det HELG.

HÅRET mår förresten hur bra som helst? Är jag förbi de här sex veckorna av slemmigt hår som utlovades? Är jag i mål nu? Det vore gött!