I vilken ordning kommer dagarna egentligen?

Ja, men det blev ju ett litet gympass igår! I typ …en kvart, tjugo minuter, haha :D Jag var ju dock helt slut efteråt, och under kvällen kände jag av en ankommande träningsvärk (som idag verkar lite mer mellow, får se ifall den eskalerar under dagen) men oj vad skönt det var att få träna lite muskler igen :D Jag räknar med att det kommer att vara lite knivigt att lyfta armarna senare under dagen, jag satte hårt fokus på axlar/armar/rygg vilket ju är de grupper jag primärt är ute efter att träna på gym :)

Det är onsdag, det känns som torsdag och i och med konferensen vi skall åka på imorgon är alla igång och pratar om vad man behöver packa och sådana saker. Ena kollegan satt igår och komponerade en packlista för att inte missa något, vilket ändå är vettigt. Man vill ju inte sitta i Norrköping och inse att mobilladdaren ligger kvar hemma, till exempel. Jag drog fram mina kläder igår kväll och imorse, skall se var jag har lagt mitt ångstrykjärn men det hänger förhoppningsvis på sin krok i min garderob. Det har jag kanske inte sagt? Jag har köpt ett ångstrykjärn! Det är awesome! Hade det med till Gotland så kunde ånga mina kläder inför varje utgång så blev de både slätare och fräschare. Grymt bra grej när man inte orkar dra fram ett strykjärn och en strykbräda och åbäka sig!

Jag fick en gratis provvecka på gymmet, så skall gå dit någongång under lördagen också tänkte jag, kanske även på söndag så att jag får lite extra utnyttjat mina gratisdagar. Jag skall springa ikväll och sedan hålla Elvira sällskap under kvällen eftersom Johan far iväg och jagar, så egentligen bör jag väl också se till att få sprunget på fredag när jag kommer hem. Hm… Får se hur jag gör. Worst case får jag springa på lördag och gymma på söndag — det börjar bli mycket i kalendern nu! Frågan är ju ofta jag kommer att gymma, gör jag det två dagar i veckan blir det ju plötsligt ganska mycket tid jag är hemifrån när jag även springer tre dagar i veckan.

Det var nog inte så mycket mer jag hade på hjärtat just nu. Ha en fin dag!