HappyGoth

Fredag var ju World Goth Day! Den brukar jag missa, men nu hann jag ändå svida om lite och vara såhär stilig med mitt rödvin och världens gulligaste hjärtfilter. Woo!

Det är måndag och lite lätt kaos på skolan; det ringer HELA TIDEN. Jag gör allt jag kan för att svara och hjälpa men ibland känns det lite väl mycket. Jag sov ju i stort sett inget i nättras (skräll) så jag är så trött också, det hjälper inte. Martin gav mig någon tablett som skulle hjälpa mig att somna vid halv ett, och jag märker ju hur rädd jag är för att förlora kontrollen för jag ville VERKLIGEN INTE ta den. Den hjälpte inte, heller. Jag somnade ändå inte. Låg till fyra innan jag slocknade, sov sedan tills klockan ringde halv sju. Utvilad? Inte det minsta.

I lördags livestream med Joddla med Siv och igår livestream med Inkubus Sukkubus. Jag får åtminstone ta del av bra musik, mitt i allt kaotiskt som pågår. Man får vara glad för det lilla.

Lön idag så jag skall strax fixa mina räkningar. Hade ingen låda med mig så jag åt burgare på the Joint med Sven och Daniel och snackade om filmatiseringar av Stephen King-böcker, ni vet — det där jag alltid snöar in på. De log artigt och uppammade så stort intresse de kunde för mina tankar och åsikter kring filmerna, men jag tror inte att det var så jättespännande för dem. I synnerhet inte med tanke på att ingen av dem läser King :P

Trött. Strax under fyra timmar kvar av dagen och jag villhöver ta en promenad. Antingen går jag långa vägen till tåget ikväll eller så åker jag hem och äter och sedan går ett varv i Surte. Jag tror att det första alternativet är det bästa, egentligen.

Jag vill mest bara få sova. Jag fick sova HELT OKEJ natten mellan lördag och söndag efter att jag druckit vin och haft dansparty i sängen till Joddla, men tydligen hade inte en lågmäld mysspelning med Inkubus Sukkubus samma effekt på mig.

Det löser sig.

Ni får ha en fin måndag! Vi har en lugn vecka på gång på så vis att det bara är EN enda kurs i schemat, handledarkurs på onsdag. Det blir bra. Slippa göra mackor och möblera om varje dag :P

Hejsvej!