Tiden flyger, Carina går

JAG SOV GOTT I NÄTTRAS.

Vilken himla fin grej? Vaknade till någon gång under natten men somnade om igen och vaknade trött men kanske lite mer utvilad än jag varit på länge. Tänk om jag kunde få sova såhär bra fler nätter, vad lycklig jag hade varit då.

Gick långa vägen till tåget igår, hann till tåget med två minuter till godo så jag slapp vänta en halvtimme på nästa tåg. Idag tänkte jag gå hem — det kommer ett nytt avsnitt av Flashback Forever om en timme så det tar mig nästan hela vägen hem, sedan blir det antingen musik eller ett avsnitt av Rollspelsklubben sista biten.

Det är tisdag! Imorgon handledarkurs, sedan är det torsdag med torsdagsöl och plötsligt är det helg igen. Tiden springer tydligen oavsett om man har kul eller inte.

Solen skiner och det är över 20 grader ute. Det kommer att bli en varm promenad hem ikväll, men jag har tshirt på mig och kan stoppa hoodien i väskan.

Väntar ett paket på posten som ALDRIG KOMMER men det skulle ta 3-5 veckor och det har bara gått typ två veckor sedan det skickades (eller nu är det nog 3?) så det är liksom på väg, jag får bara ha tålamod. Det är världens gulligaste rosa tyllklänning med jordgubbar på?? Det var det på bilden, i alla fall. När man handlar online och det visar sig att det skickas från Kina har jag lärt mig att bibehålla ett rimligt mått skepticisim.

Det var så SJUKT mycket att göra på jobbet igår, men jag höll ihop. Idag är det lugnare, så jag skall försöka få undan ett par grejer från min Att Göra-lista som legat och skrotat ett tag. Det går snabbt bara jag får tummen ur, och det kommer att kännas bra efteråt. Måste sluta skjuta på saker, men samtidigt är det ju alltid prioriteringar. Vissa saker måste göras direkt, andra får vänta en vecka medan man försöker laga alla små hål och släcka alla små bränder.

Jag blev kallad väldigt trevlig i telefon förut, så det var kul :) Blir glad av att folk tycker att jag är bra på mitt jobb — det tycker jag också att jag är :D

Ha en fin dag! Puss och så vidare!