Seghet

Onsdag! Handledarkurs om ett par timmar och innan dess skall jag göra mackor, ställa fram godis och se till att lokalen ser fräsch ut. Efter jobbet idag promenerar jag in till stan för att se ifall jag kan hitta en kul torsdagsöl åt Martin, och sedan skall jag bara hem och vila.

Jag gick hem från jobbet igår! Det var ett extralångt avsnitt av Flashback Forever så jag var nästan hela vägen hemma när det var slut, och då blev det lite musik sista biten. Jag går väldigt mycket just nu, jag borde verkligen fortsätta cykla och komma igång med att springa igen, men det är dåligt med motivation. Det är ju heller såklart inte dåligt att ”bara” gå när det ändå är en mil om dagen det handlar om, och kroppen håller sig i god form av det. Jag bara saknar att flyga fram, ’s all. I värsta fall blir det lite uppehåll med springandet över sommaren så kommer jag igång till hösten, för då hinner jag ändå komma i form till Göteborgsvarvet nästa år.

Är det inte lite sjukt att maj nästan är slut?

Seg, idag. Sov helt okej i nättras (två nätter i rad! Vilken grej!) men nu sitter jag bara och gäspar. Det får vara så, ibland. Det är grått ute, och jag tror att jag kanske skall ta mig en liten glass om en stund. Det har varit ganska lugnt både igår och idag vilket är skönt efter kaoset i måndags, och då i synnerhet med tanke på att jag är så sömnig just nu.

Right… Det var väl allt för idag :D Ha det!