Klar med två plagg! :)

Jag struntade i att blogga igår. Jag har väl inte superpepp för det idag heller, men samtidigt så uppskattar jag ju ändå en viss kronologi + har ett nytt tangentbord pga SPRILLANS NY DATOR på jobb så jag är lite mer benägen att vilja skriva för tillfället :D

I fredags gjorde jag synundersökning och fick reda på att 1. min syn har knappt förändrats något de senaste 7 åren och 2. den kommer DJÄVLAR i mig att rusa åt helvete ganska snart nu på grund av att jag tydligen står på dödens rand. Ok. Så jag är gammal. Tack. Gick tillbaka till optikern i lördags och beställde tre par bågar — det var lite väl stressigt med allt i fredags och ville hinna fundera lite i lugn och ro över hur jag ville göra med antalet bågar och whatnot. Det ena paret kunde jag inte sluta tänka på efter att jag kom hem, så jag kände att jag absolut måste ha dem. Utöver snyggebrillorna så blev det ett extra par att ha liggande hemma + ett par terminalglasögon att ha på jobbet.

Chillade hemma när jag kom hem från Kongahälla och packade sedan ihop lite bös och åkte hem till Eva (och Kristofer) för att sy, dricka vin och se på film! Fick en sjudundrans allergiattack innan jag ens kom utför dörren hemma så jag har fått ett ANTAL besvärade blickar från medpassagerare på vagnen som eventuellt trodde att jag hade corona och skulle döda dem alla, men bortsett från att jag nyste hela kvällen och näsan fortfarande är lite öm så har jag noll complaints! Vi tittade på Razor Blade Smile, What we do in the Shadows + ett gäng avsnitt av the Witcher och med Evas kompetenta hjälp fick jag fållat båda klänningarna så att de nu har en ytterst lämplig längd för strosande och strövande! Nu skall väl eventuellt båda klänningarna broderas, men annars är de klara. Yay!

Har lite löst börjat förbereda syendet av den gröna klänningen (och är ju som bekant igång med knappmakeriet) men eftersom jag har kvällen fri och hämtade ut mitt manteltyg på posten igårrrrrr så …sy mantel! Wooo! Den gröna hinner jag fortfarande med. Just nu har jag inte så mycket pepp på en klänning TILL, och det är ändå ett par månader kvar innan det är lajv, så jag tar det som verkar roligt just nu så att jag kan upprätthålla lite pepp och positivitet kring att sy :)

Sprang igår, Surtevarvet aka ”backpass”. Imorgon skall det bli intervaller. Det blir bra!

Men ja, som nyss nämnt så har jag fått en ny dator på jobb som från och med idag är up and running! UNDERBART. Den gamla datorn har varit seg och slö och strulig, den nya är en dröm. Nöjd receptionist är nöjd! :D

Annars är allt bra. Jag sover illa om nätterna men hoppas att morgonens beställning av en klocka med ledskärm som kan stå intill sängen så att jag kan se vad klockan är när jag vaknar och inte vet om jag har tid att somna om skall hjälpa vad gäller att få en god natts sömn. I nättras tror jag att låg vaken i ett par timmar, i någon form av no man’s land där inget var natt eller dag eller trött eller pigg. Sjukt enerverande. Seg imorse. Seg nu med, men det känns ändå bättre nu än det gjorde när klockan väl ringde imorse.

Så öh… hej! Hejdå! Nu skall jag skriva vykort till mommo! :)