Foureyes

Detta lilla glasögonmiffo skall ju till OPTIKERN idag för en synundersökning och ett par nya glajjor! Note to self: kom ihåg att ta med de gamla glasögonen för de vill kika på dem!

Jag har sovit skitkasst i nättras. Jag glömde även att blogga igår. Det är så mycket just nu, med all provbokning som inte riktigt går som jag vill pga hela systemet håller på att ändras och jag verkligen hatar att försöka reda i sörja som jag inte kan göra något åt eller ens själv har skuld till? Vaknade en timme före larmet imorse, satt mig på soffan och pillade på telefonen och gav sedan upp på allt och åkte in till Gamlestaden för en lite längre morgonpromenad än först planerat.

NÅVÄL. Det är snart helg och jag skall ju ha vinjunta med Eva imorgon och se på gamla filmer med Brendan Fraser och äta chips och solen skiner och jag har ju egentligen inte så mycket att klaga över, om vi skall vara sådana :)

Skall försöka hinna upp till sjön i helgen också. Förmodligen imorgon förmiddag. Jag hoppas på fint väder, men jag tar verkligen i stort sett vilket väder som helst, faktiskt. Jag är inte så svårflörtad när det kommer till skogen :)

Min nya receptionsdator kom igår! Nu skall jag bara sätta igång att flytta över allt bös till vår nya externa hårddisk, och det tänkte jag låta gå över helgen eftersom den här gamla dator direkt dukar under om man råkar köra en process för mycket. Tröttsamt! Häromdagen krävde den alltså 90 minuter för en omstart, det är ju inte okej någonstans om vi skall vara sådana. Ser fram emot att få pilla lite på den nya datorn i lugn och ro nästa vecka :D

Jag skall dammsuga och ta ut soporna och skura golvet, och någonstans därefter är det dags att göra helg. Tvätta ikväll, men det går snabbt. Eventuellt tvätta nya linnetyget jag köpt så att jag kan sy något av det, men å andra sidan har jag tre ofärdiga klänningar att få ordning på först + eventuellt manteltyg på posten idag om jag har tur? vi får se.

OKEJ HEJDÅ ha en bra helg och så vidare