Aj som fan

Ja, men SATAN I GATAN vad jag just drämde skallen rakt in i skrivbordet när jag skulle koppla i den nya stereokabeln? Blev lagom vimmelkantig och nu bultar det. Ingen bula dock — man får väl vara glad för det lilla.

Det är onsdag, jag är trött men det är en bra dag. Sitter och skriver på ett kort jag skall posta på hemvägen sedan, och ikväll skall jag springa. Igår tänkte jag ju komma igång med mantelsömmandet men ICKE för jag har tydligen fullständigt försnillat mitt mönster så när jag har sprungit färdigt ikväll får jag nog lyfta runt på ALLT för att se ifall jag kan hitta det. Lagom putt igår — jag var så sugen på att komma igång med allt, och Martin var gullig och gick hemifrån för att jag skulle få lite ensamtid, och så blev det bara pannkaka av allting. Suck. Det skall väl vara så ibland, också. Bortsett från att vi skall fira Alex på lördag så har jag dock inga direkta planer för resten av den här veckan så jag har ju dock gott om tid på mig att sy så fort jag har hittat mönstret. Sömmandet i sig går snabbt; skall sy alla osynliga sömmar på maskin och sedan skall allt handfållas och fixas.

Martin berättade tidigare idag att Viaplay har tagit in alla 11 säsonger av Frasier så jag har till och med världens bästa tv-serie att titta på när jag syr :D Om ni inte visste att jag älskar Frasier så har ni verkligen inte läst den här bloggen länge nog :D Scrolla tillbaka till 2007 och educate yourselves! (det behöver ni inte, jag var väldigt trasig och tramsig på den tiden :P) (also skrev cirka 7-20 inlägg om dagen??) (yeah scrolla inte dit)

Fy vad det bultar i skallen. Så himla onödigt hur ömtålig man är? Orkar fan inte sitta med huvudvärk resten av dagen bara för att jag saknar koordinations-skillz :<

Ute är det ljust, men det regnar. Får se ifall det fortfarande regnar när jag skall springa sedan — som bekant så har jag as such inga problem att springa i regn, men jag ogillar att få blöta fötter. Det är bara när jag är barfota som jag går med på att ha blöta fötter; iklädd strumpor eller skor så NAJ TACK. Synd att man inte kan befästa regler rörande en själv som faktiskt sedan gäller.

Kanske lägger jag mig och läser när jag har sprungit ikväll. Jag påbörjade för ett par månader sedan en bok som jag tyckte var bra, men som jag sedan aldrig kom någonvart med. Nu när jag ändå lyckats återfå lite blodad tand för att läsa så kanske jag skall passa på att faktiskt …fortsätta läsa, liksom.

Sorry — tappade tråden — det gick förbi en VALP här utanför!

Och nu skiner solen. Inte en droppe regn ute! Det kan väl hålla i sig såhär resten av dagen? Det hade jag uppskattat. Bevara Carinas fötter torra!

Ok, ha en fin dag osv :) Jag skall fortsätta klappa mitt ömma huvud +  hålla tummarna för fortsatt fint väder. Det är ju ändå onsdag!