Svart och vitt

Är TYDLIGEN en sur hårdrockstjej idag, men ibland behöver man väl vara det också :)

Jag simmade imorse! Då var jag en glad simtjej istället. Eller sjöjungfru, om man så vill.

Kom till jobbet och läraren som gick hem sjuk igår var tillbaka! Yay!
Däremot hade en annan lärare gått hem sjuk istället! NAY!
Just nu fullständig kaos pga vi skall ha Risktvåan imorgon och den läraren som skall hålla i det (och som för tillfället är den enda som KAN hålla i det) är den som gick hem sjuk idag så ursÄKTA mig men allt är kaos och jag vill mest bara gråta pga det här kan bli så djäkla illa om vi har otur. Folk kommer att bli sura! Och det är JAG som får svara i telefon när de ringer och är upprörda! Hurra…!

Annars är det bra. Ölgärisevent ikväll och just nu är jag väl lite väl uppe i varv men det blir bättre, det blir bättre. Jag skall bara igenom den här veckan så blir allt bättre.

Två körprov idag och den ena var väldigt ledsen och den andra var väldigt glad. Det är så svart och vitt, det där. Snabba kast mellan känslor, man får vara beredd på att hantera alla sorter här. De svåraste är de som är arga och frustrerade, för de tar det gärna ut på mig (vilket jag FÖRSTÅR men det innebär inte att jag alltid orkar med :P) och de bästa är ju de som själva jobbar inom serviceyrken för de är så himla enkla att ha att göra med. ”Jaha okej ja, men det är lugnt, det är sådant som händer” liksom.

Imorgon skall jag tvätta och springa.

På fredag …vila, antar jag. Fast jag vill gå lite också. Och kanske tvätta då med, om jag inte hinner få tyget i tvätten imorgon? VI FÅR SE. Det är ett problem att hantera då, just nu är jag mitt uppe i det här nuvarande kaoset.

Det löser sig.

Ha en fin dag! Hejrå!

Also: tagga #bandtröjedagen!