Mer tyg!

KAN vara så att jag just beställde vinrött linne för att sy *host* ytterligare en klänning till medeltidsveckan. Men sedan är det stopp, jag lovar! Sedan får jag inte köpa tyg förrän jag är i Visby!

Har konstaterat att hela det här med att ha lite aktiva syprojekt just nu verkligen hjälper mot min ångest. Har en relativt klar idé över hur jag vill att den här klänningen skall se ut och hur den skall sys — finslipar detaljerna sedan när det blir dags för sådant :)

Igår kväll sprang jag — 5,5k, och det kändes bra! Det är här jag vill ligga. Kan jag hålla mig på ~5k tre gånger i veckan så är allt skitbra. Skall göra mitt bästa för att upprätthålla detta nu <3 Imorgon bitti skall jag simma och det blir sista gången på ett par veckor då badhuset skall hålla stängt fram till andra veckan i juli (tror jag) så får skippa simmeriet en liten stund. Buhu.

Imorse blev det en milslång promenad och det var skönt. Mulet + sjutton grader var PERFEKT promenadväder, det tackar vi för! Just nu skiner solen och vi satt ute en stund på lunchen och mysade i solen.

NU KAN JAG BERÄTTA VAD JAG HÖLL TUMMARNA FÖR I TORSDAGS (eller när det nu var jag skrev om det lol) och det är att vi har anställt en lärare till :D Fem lärare nu! Vilken grej! Augusti kommer att bli så HIMLA bra med en extra bil att fylla :D Stressad Receptionist™ känner sig plötsligt liiite mindre stressad inför framtiden! Woo!

I nättras sov jag jättebra vilket jag var nöjd över! Drömde en massa konstig skit sådär på slutet men det får väl vara så.

IMORGON BLIR DET ÖLGÄRISEVENT och jag skrev i gruppen att jag är Liten och Osäker och folk ba ”snacka med oss!” så det blir nog bra ändå :D Eftersom man fick förboka biljett (men gratis event) så har jag ju heller inget annat VAL än att gå för det är ju nu någon annan som liksom inte fått plats, så jag får bara woman up och våga mig dit och säkert ha skitkul, faktiskt :) Sluta tramsa, liksom <3

OKEJ. Hejdå!