Krabbhatt

En hatt – med en krabba! Och massa fjädrar, såklart. Eller ja, en relativt rimlig mängd fjädrar. Jag hade kunnat sätta dit fem gånger så många men det här kändes lagom. Jag har en stråhatt på väg och stråhatt är ju hk, men ville ha något kul att ha till knekten och detta får duga. Lila, för det passar tydligen ändå  himla bra med rött och brunt och blått så SHRUG.

Selfie! Med klänning, hatt och filter! Allt man behöver här i livet. Varför har jag klänning så sällan? Förmodligen för att jag inte äger tillräckligt många för att orka ha klänning hela tiden.

IDAG SIMMADE JAG. Det var en bra start på dagen och veckan, vilket efter den här nattens djäkla osömn behövdes. Slumrade när Martin kom hem igår kväll efter vår middag på Hyttan, och sedan låg jag fan vaken halva djävla natten innan jag kunde somna på riktigt? Sov i korta stötar, vaknade och ville mörda världen men istället tog jag min färdigpackade badväska och stack till simhallen. Tänkte simma ur mig frustrationen men blev MER frustrerad av att hamna bakom väldigt långsamma människor som inte riktigt taggade motionsbiten av ”motionssim” suck. Det blev bra till sist ändå, de gick upp när jag hade fem längder kvar så jag fick simma lite snabbare på slutet i alla fall :)

Nu luktar jag klor, men det tycker jag bara om.

Ikväll skall jag springa!

På onsdag skall jag på ölmingel med Ölgäris och jag är så nervös för jag KÄNNER INGEN men hoppas att det är trevliga gäris som gärna snackar med en awkward gotländska. Det löser sig! :)

Midsommar snart <3 Vad skall jag ha på mig?

Varför vill jag alltid vara naken i skogen? Obs är ej dendrofil! Men prolly lite huldra, innerst inne. Har jag det i släkten? Vi säger så. Alternativt är jag bara dum i huvudet, det är väl vilket som. Både och? Söt ändå.

Puss på er!