Grått, blött och alldeles, alldeles underbart

Jag hade en tanke att promenera 20 km idag men orkade ”bara” 17,8 innan kroppen gav med sig. Inte så konstigt — jag hade bara frukost i magen och det är väldigt kuperat uppe vid sjön. Regn. Men så himla vackert ändå? Noll klag, faktiskt. Det tog tre timmar. Tre BRA timmar!

Har mest chillat sedan jag kom hem. Vi var på Hyttan och åt middag och sedan kom Peter dit och jag avvek ganska tidigt så att jag kunde sy om min gula klänning som efter lite betänketid ansågs vara lite för stor. Den sitter fortfarande inte perfekt, men den duger!

Har även sytt färdigt min hatt, skall se om jag kan visa lite bilder på den imorgon — de är i kameran och jag orkar inte starta datorn just nu ?

Lyssnar på Simon & Garfunkel, dricker cider och sjunger med. En bra söndag. En bra vecka!

Den kommande veckan bjuder på Midsommar, och om jag har tur så kommer kanske de fyra paket jag väntar på just nu. Minst två av dem är jag JÄTTETAGGAD på så ni kan få hålla tummarna lite så är ni rara <3

Skall packa badväska och sedan läsa mig till sömns tänker jag. Bara svepa resten av cidern först… En gång i tiden var cider och sliskiga drinkar allt jag drack, nu är det suröl och vin om jag får välja — det är alldeles för sött, det här med cider. Det är väl en av de där markanta skillnaderna mellan att vara 20 och 35 ;)

Ha en fin kväll <3