Öl i stora lass! Eller små lass. Små glas.

Kaoset på jobbet cirka URARTADE och blev ännu värre kaos under eftermiddagens gång och jag började fan gråta till slut pga så trött på allt och för mycket logistik att lösa på en gång. Alltid kul att vara 35 och böla på jobbet :))))))) Har dock världens snällaste chef som klappade på mig och gav mig en kram och sade ”Vi fixar det, det löser sig! Lämna allt till mig ifall du inte orkar, det är lugnt!” och som verkligen MENAR det också. Tack Ingemar, du är bra <3

Var så TRÖTT att jag på riktigt tänkte åka hem efter jobb och bara däcka, men sedan kände jag att äh, vet ni, jag behöver faktiskt få dricka öl och träffa nya människor också, så det gjorde jag. Och vilken fin kväll det blev!

Spana in denna rara lilla flight de hade satt ihop åt oss kvällen till ära:

Tre jag inte druckit förut, och så en Tutti Frutti på det :)
Drack upp alla — inklusive portern! — och sedan var vi ett par som tog en öl till. De hade en burk från Toppling Goliath som jag verkligen var sugen på MEN den kostade ”240 spänn eller något sådant” så jag tog en IPA i samma storlek som ovanstående glas för femtio spänn istället. BÄTTRE SÅ.

Sov kasst i nättras och är just nu fullkomligt sned i planeringen kring midsommar. Den lösa planen just NU är att gå in på stan på hemvägen och se ifall det finns någon form av krans eller så på Glitter så att jag åtminstone ser *lite* midsomrig ut imorgon, men vi får se vad det blir av det. Ikväll skall jag även tvätta + springa för vem vill ta det lugnt efter dryg vecka på jobbet egentligen? :))))))))

Trött redan :P

Det blir bra. Martin börjar sent idag så så fort han verkar ha vaknat skall jag se ifall vi kan få igång någon form av struktur för morgondagen. Jag hade velat städa och liksom …baka en rabarberpaj, men vi skall till Stenungsund halva dagen och sedan kommer folk och jag vet inte alls när saker och ting skall hinnas med. Det får bli vad det blir, antar jag, men det skaver i mitt lilla planerarhjärta när jag ligger snett såhär.

Nåväl.

Ni får ha en fin dag! Jag har klänning på mig och har kastat ett par beundrande blickar på mig själv i spegelbilden i dörren pga börjar se så himla fin ut i kroppen nu? Nöjd! <3

Puss på er :*