Älgasyster

Igår pratade jag på lunchen med Johannes om betydelsen av att få ha denna älg i min gran. Jag hoppas att jag och Martin kan lokalisera mitt julpynt, jag vill ha min älg. Den hör till. Anna hör till.

Efter jobbet igår tog jag vagnen mot stationen för att träffa pappa! Halvvägs dit stannade vagnen och föraren ropade ut ”Det står en trasig vagn längre fram, jag öppnar dörrarna så att ni som vill kan få kliva av” och plötsligt gick jag i ett lämmeltåg med cirka 300 andra, passerade typ åtta vagnar som stod på kö och väntade bakom den trasiga. Blev dock bara fem minuter sen till mötet med pappa, så det var inga större problem. Den trasiga vagnen resulterade i att jag nådde mitt stegmål igår..! :)

KRAMA PÅ PAPPA och sedan tåget till Surte, där jag och Martin visade vår lilla lägenhet innan vi gick ner till Hyttan och åt pizza och drack öl. Följde pappa till tåget vid halv tio + lånade ut min periodbiljett så att han slapp betala hemresan, och sedan pratade jag och Martin lite inför helgen innan jag lade mig och somnade. Lite uppe i varv — så himla fint att få träffa pappa! I NOVEMBER, vilken grej! <3

Idag skall jag springa (!!) och imorgon skall jag färga håret. Det är så planeringen ser ut just nu, och det ser jag fram emot.

Jag insåg till min stora förskräckelse under morgonduschen att jag har MISSAT ATT RAPPORTERA JOBB när jag skickade min rapport till Arbetsförmedlingen häromdagen?! Jag rapporterade jobben jag har sökt, men liksom inte att jag har JOBBAT 80%. Nu har jag störtångest över detta för man får inte lov att göra ändringar i efterhand. Vad jag kunde få fram av deras FAQ så kommer A-kassan att fråga mig om detta och då hoppas jag att jag kan räta ut frågetecknen kring detta, för även fast summan jag får från A-kassan inte är några jätteslantar så hjälper det verkligen. Orkar inte ha en strulig karusell där igen, det var alldeles för hemskt sist vi var oense. Jag vet inte hur detta slutar, men jag hoppas att det går att lösa. Yikes.

Världens bästa grej annars då? Nästa lördag: Först julklappsshopping med Toro, sedan KOMMER MICHAELA OCH HÄNGER MED OSS. Fattar ni?? Både Toro OCH Michaela! Det är ju typ det bästa som kan hända? Så himla nöjd <3 <3 <3 Den kommande helgen kommer att bli bra, men hjälp vad jag ser fram emot NÄSTA helg. Bra grejer!

Så öh ja. Mest bra saker, men även lite dödsångest mitt i allt. Det …löser sig. På något sätt. Jag är glad att jag i alla fall kan få springa lite ikväll. Jag behöver det. Jag sprang en gång förra veckan och jag vill springa samma runda idag. Kanske jag nästa vecka har tid att faktiskt springa mer än en gång?? Vi får se!

(en gång räcker, det är bra det med, så länge jag rör mig, så länge jag inte SLUTAR springa)