Gräddhyllan

Vilka svin vi är som sitter och dricker varm choklad med GRÄDDE i. Men gott är det!

Det är torsdag och arbetsdagen är snart slut. Igår sprang jag! Stor nöjdhet över det! Får se hur resten av veckan tar sig, det hade varit himla fint att få springa ett varv till faktiskt. Idag skall jag färga håret, innan dess har jag ett par snabba ärenden på stan. Mitt liv just: Ärenden och en önskan att få springa. Min blogg just nu: En gnällig återspegling av föregående mening.

Jag har kommit på en grej jag skall ge Martin i julklapp, och känner mig väldigt nöjd över det! Det är en bra grej. Jag skall komma på lite mer, men det är ju en start! :)

JA OCH VET NI VAD Rigmor kom ju på besök på jobbet förut! Vad kul att få visa någon var jag jobbar liksom! Jag har sagt åt cirka alla att komma hit och hälsa på men ingen har kommit än, så jag blev helt pipglad över att Rigmor kom hit och hälsade på en liten stund! Det finns ju en stolthet i att få säga ”Här, här jobbar jag!” och det skall man inte förminska.

Det har varit en snabb vecka. Det tror jag att nästa vecka kommer att vara också, med nedräkning till min tripp till Lund för lite häng med BästiZ! DET KOMMER ATT BLI SÅ HIMLA BRA. Köpa julklappar! Jag måste ha lite planer redo innan dess bara, men det LÖSER VI. Jag skall även komma ihåg (NOTE TO SELF) att ta med en kylbag så att jag kan köpa med mig skånsk halloumi hem pga svingott.

Jag har inte så mycket mer att säga just nu, känner att det bara kommer att bli svammel av det ifall jag fortsätter försöka sätta ord på pränt just nu haha :D Ha en fin kväll vetja!