Bollarna i luften

Jag tog en paus från Duolingo, förresten. Vad skönt! Det var tydligen en liten stress för mig, även fast det bara tar 5-10 minuter om dagen. Det är nog mest pressen att man MÅSTE som gjorde det jobbigt. Jag gillar ju att lära mig nytt, och nya språk? Ja tack! Men inte just nu. Vi tar det sedan, igen. Jag har pausat förut (i samband med flytten) så jag vet ju att jag kommer in i det igen, när jag vill och orkar.

Det är tisdag, och ikväll träffar jag pappa! Fram tills dess lyssnar jag på chill musik och sköter mitt jobb. Skall se ifall jag har möjlighet under dagen att inventera vindsförrådet och se vad vi har i julpyntsväg — det är SNART dags att dra fram pyntet i receptionen. Lugna Favoriter spelar ”100% julmusik!” sedan i fredags, och NU SKALL JAG HYCKLA LITE för jag lyssnar ju redan på julmusik — men att de på radio spelar julmusik sedan den 9/11 är ändå lite hetsigt? Lite TIDIGT!? Det känns rimligare att börja med det den 30/11 i så fall, men kanske inte cirka första veckan i november. Lugna er, liksom! Och vad gäller mitt hyckel så är det ju inte uteslutande julmusik jag lyssnar på; det är ett par låtar om dagen medan jag pysslar med Jölkalendern och behöver lite lugn i själen.

Jag färgade inte håret igår. Däremot städade jag så mycket jag orkade, och sedan fick jag sjuk energidipp och däckade på sängen tills Martin matade mig med chips och klappade på mig en stund. Det får se ut som det gör, vi har en ganska kass boendesituation där vi bor två fullvuxna, heltidsarbetande (nåväl) i en pytteliten etta med sovalkov. Det är verkligen inte optimalt, och det innebär att många saker dessvärre förvaras i högar i hörnen pga FÅR INTE PLATS. Skall försöka rensa ur lite nu inför jul, åtminstone. Jag vill ha plats för en julgran och allt vad det innebär, så det blir till att dra med Martin till förrådet vid tillfälle för att dumpa lite sommarkläder + hämta julgrejer OM de går att komma åt. Vi skulle även gå igenom vad han har för saker i sitt förråd, och se ifall något där kan rensas ur eller användas :)

OKEJ MEN JULKLAPPAR DÅ
Jag har en grej jag kikar lite på till Martin, men den är inte helt hundra vad jag VILL ge. Then again så vet jag inte ens vad jag vill ge honom, så öh. Men ni vet, något gulligt, charmigt, romantiskt? Något man ger sin sambo och är söt flickvän pga?

SKALL FUNDERA LITE TILL. Och öh, typ fråga. Inte för att han någonsin vet vad han önskar sig, men kanske det finns något han är lite extra pepp på? :P

Oh well! Ha en fin dag, hörni :) Det skall jag ha!