Jaha.

Idag hade alla lappar i och om hissen tagits ner, så jag hoppas att jag har rätt i att det innebär att whatever det var de skulle göra är åtgärdat och att jag kan komma in i mitt hem när jag kommer hem ikväll. Annars kommer jag att gråta, bara så att ni vet.

Jag är stressad, idag. Det känns inte alls som en bra vecka, och jag har svårt att hantera det. Det händer hela tiden små grejer som påverkar allt åt det negativa hållet, och det gör mig missnöjd. Jag VILL vara glad och positiv och uppåt, men jag har magen full av monster och jag känner mig helt skakis. Just nu känns det som att hela veckan strulats till av att jag inte kunde komma utför dörren för att lösa ett par ärenden igår – för att inte tala om att jag inte kunde tvätta. Ugh. Just nu vet jag inte om jag behöver ändra ett par planer jag hade för imorgon eller ej – det beror på hur den här dagen avlöper, tror jag. Men jag vet inte. Jag har svårt att visualisera just nu. Jag skriver lappar och listor och försöker se vad det är som behövs göras och hur och när och det känns som att det hjälper lite men jag är ändå orolig att jag skall missa något. Nåväl. Det löser sig, på något sätt. Det gör det ju alltid.

Jag sov gott, men jag har drömt så konstigt. Drömmen gjorde mig illa till mods när jag vaknade, men jag tog ett par minuter till att försöka vakna i lugn och ro och försöka slå det hela ifrån mig. Jag vet inte om den sortens drömmar kommer ur stress de också, eller varför jag hade huvudet fullt av sådant under natten. Det är inte jättebra, som man säger.

Arbetsveckan känns åt skogen också. Jag ligger inte alls där jag vill just nu i planeringen, och det gör ont i magen av att tänka på. Det löser sig, det också. Jag måste bara lista ut HUR.

Och så glömde jag kameran hemma idag. Det gör inget, egentligen. Jag kom på det när jag kommit en bit utför dörren och blev lite ställd, för jag har vant mig vid att ha den i väskan. Man vet ju aldrig vad man hittar och vill ta kort på, liksom. Men jag får använda mig av mobilkameran ifall det dyker upp något sådant idag, helt enkelt. Det går det också.

Men ja. Vi får se. Jag skall göra vad jag kan för att lösa allt jag behöver ha löst innan jag åker till Göteborg på fredag.

För övrigt fyller Alex år idag, så grattis till honom! Vi skall fira honom på lördag, är planen. Jag skall försöka göra en Chewbacca-tårta. Jag har en idé, vi får se ifall det fungerar i praktiken. Blir det något vettigt av det så kan ni nog förvänta er lite bilder, kanske? :P