Skeletor på gymmet

tumblr_o3g5srBrS91swv52fo1_1280

Här sitter jag och sippar min blåbärssmoothie och lyssnar på Queen. Kroppen börjar gnälla lite efter morgonens intensiva gympass, men jag är nöjd ändå :3 Morgongym är mitt bästa! :D Jag känner mig så djäkla nöjd varje gång jag går från gymmet, i synnerhet när armarna skakar och benen är sega. Då har man gjort vad man kom dit för att göra :)))

Igår kom Mia och hängde en sväng. Med ”hängde” menar jag ”Gick en mil till Emporia och hem efteråt för att jag ville köpa smink och gå på systemet” och där innefattas även ”hämtade tyg på Värnhem” samt ”var världens gulligaste och hjälpte mig mörda diskmonstret så att en hel del av min städångest släppte” och även den sjukt trevliga bonusen ”gav mig två förpackningar jordgubbar och ett knippe mynta”. Liksom, hur förtjänar man en sådan här fin kompis? ♥

Idag skall jag gå på två olika systembolag av två olika anledningar, och sedan skall jag hem och packa och fixa saker. Imorgon efter jobb åker jag till Göteborg och på lördag skall vi fira Alex som som sagt var fyllde år igår.

Det är alltså enormt mycket hemmastress som släppte efter att jag med Mias fantastiska hjälp fick bort nästan hela diskberget igår. Nu är det lättare för mig att hålla reda i köket, och jag kommer att kunna känna mig mycket mer avkopplad när jag kommer hem från jobb. Jag kanske till och med tar en promenad ikväll! Igår hamnade jag på 22k steg och det var ju awesome – så mycket har jag inte gått på vad som känns som en evighet. Jag hade visserligen 18k steg både fredag+lördag, men ja. ÄNDÅ. (endå)

Idag tänkte jag bosätta mig i labbet typ hela dagen, och jag funderar på ifall jag kanske skall ta datorn med mig hem och jobba en stund hemifrån ikväll pga stressad över att jag fortfarande inte kommit ikapp var jag borde ligga på en torsdag. Jag har legat över target (med råge!) alla andra veckor men om man kollar på det bara på veckobasis så är denna veckan åt helvete. MEN DET GÅR ATT LÖSA! Så länge saker fungerar som de skall idag så kommer jag utan problem att komma upp och kanske till och med över target denna vecka också. Ni får hålla tummarna för mig. Det hade fått en hel del av resterande stress att släppa också, liksom.

Men ja. Morgongym. Vilken bra uppfinning :D