Kvällsbad

P1030202

Det fick bli ett kvällsbad, efter att jag ätit min kvällsmat. Jag har suttit hela dagen med väldigt obekväma krypningar i högerbenet, och det kändes som att varmvatten och lite godluktande var vad jag behövde.

P1030207

Livet känns lite bättre nu, faktiskt. Nu skall jag packa inför avfärd mot götet imorgon, och sedan skall jag krypa ner under varma täcket och läsa ut min bok. Jag hade först tänkt att jag skulle morgongymma imorgon igen, men jag tror minsann att det får bli lite sovmorgon istället. Gymmet är kvar nästa vecka, och jag har inte bråttom. Nästa vecka skall jag se ifall jag kan lyckas komma iväg kanske tre gånger? Jag har fyra morgnar på mig och sedan åker jag till London, men liksom …innan dess? :)

ALLTSÅ. En märklig grej – jag upplever att bilderna jag tar blir randiga när jag tar dem med ljudlös funktion påslagen på kameran. Jag har testat på kontoret att ta kort på precis samma objekt, ur samma vinkel osv och det är alltså skillnad? Vet inte varför??? Måste experimentera lite mer med detta och se vad det är som sker. Känns ju jättekonstigt att bilderna blir annorlunda pga vill inte att kameran väsnas varje gång jag tar kort? :o

ALLT ÄR KONSTIGT.

Men ja. Packa, läsa, sova. Godnatt! :)