Ett inlägg om att sova

Screen Shot 2015-11-05 at 15.22.08

”ok”

Jag har sovit så djävla illa inatt att det inte ens är kul. Linnea kom över igår och bjöd på öl, tanken var att hon skulle stanna en timme mellan fyra och fem och sedan sticka hem till folk som väntade på henne. Hon stack hem vid tio ;) SJUKT trevlig kväll, så djävla välbehövt att bara få sitta och snacka och garva och kolla på Youtubeklipp med drag queens ihop. Somnade snabbt när jag kom i säng, men sedan vaknade jag någongång runt tre. Jag är osäker på hur länge jag låg vaken innan jag fattade att jag var vaken. Gick upp och gick på toa, tog ett glas vatten och lade mig tillrätta i sängen igen – och kunde inte för mitt liv somna om. Vafan? På med Volund-playlisten, försöka lägga tillräckligt mycket av kroppen under och utanför täcket för att få välbalanserad värme, och sedan ligga där och vrida och vända sig och bli mer och mer stressad över det faktum att JAG BEHÖVER SOVA DET ÄR TRE TIMMAR KVAR TILLS JAG SKALL GÅ UPP. …och vad händer när man stressar över att man inte kan somna? Man kan inte somna.

Jag tror jag låg i typ en halvtimme innan jag slocknade. Om jag ens gjorde det? Jag hörde hela skivan utom sista låten och efter att jag lade märke till att jag inte hört den sista låten var jag nog vaken igen (det är ju en medveten tanke?) men sedan somnade jag om. Eller något. Jag vet inte ens. Jag är bara så vidrigt djävla trött just nu och det kommer inte att bli bättre under dagen. Misstänker att jag kommer att sova hela tågresan upp till Martin sedan. Misstänker även att jag inte kommer att vara världens roligaste sällskap för honom.

Idag skall jag försöka komma ut och springa + gå till Mobilia och fixa grejerna till Rigmor. Det fixar jag på lunchen, skall ändå köpa en macka när jag är där så allt är bra. Jag kan i värsta fall skippa att springa idag, men jag behöver duscha oavsett. Jag struntade i morgonduschen pga tänkte springa, men just nu är jag illamående av tröttma så vi får se hur dagen progressar. I värsta fall tar jag en dusch efter lunchen liksom. Det är ju friskvård det också :P

Min morbror är tydligen i Göteborg under helgen. Synd att man inte visste om det tidigare, så hade man ju kunnat försöka styra upp att få träffa honom något. Jag kan inte ens minnas när jag träffade Micke senast, det är så många år sedan nu. Jag undrar om det var den gången när jag och Nath kom till Stockholm och behövde akut sovplats och vi fick ligga över hemma hos Micke..? Det måste det nog vara. Det är ju alltså SKITLÄNGE sedan, typ 8 år eller något? Wow.

Ugh… I värsta fall har vi ju ett vilorum på sjätte våningen. Jag kan gå dit ifall det blir akuttröttma. Sno en halvtimme och förhoppningsvis må bättre efter. Jag skall få i mig lite frukost nu dock, så får vi se ifall det kanske hjälper. Det är inte en enda natt den här veckan+ som jag kan minnas att jag har fått sova ostört. Jag har vaknat mitt i natten varenda djävla natt. Sov inte ens bra när Martin var här förra helgen. Vaknar inte utvilad. Jag vet inte hur länge till jag orkar innan kroppen börjar packa ihop eller jag blir sjuk. Ugh. UGH!

Okej. Ni får ha en bra dag, det tänker jag försöka ha :) Kram på er!