300 PS

Jag snodde en halvtimme i vilorummet tidigare, det kändes lite bättre efteråt. Jag var ju inte störtpigg och helt återställd, men jag orkade i alla fall hålla ögonen öppna och använda hjärnan lite ;)

På lunchen gick jag som sagt till Mobilia, där jag fixade presenten till Rigmor samt köpte ett par nya jeans som jag nu har på mig. På tillbakavägen såg jag en Lamborghini Aventador och det var ju en väldigt trevlig sak att vila ögonen på. Jag skickade till Martin och skröt vad jag hade sett och han sade att ”det var lätt fem miljoner på hjul det där” yikes! o_O

Jag har inte så jättemycket att säga nu egentligen, jag håller mest på att knyta ihop dagen och göra mig redo för att lämna kontoret och börja ta mig mot centralen för att hoppa på mitt tåg. Jag tänkte gå inom Espresso House och köpa med mig en fika att ha på tåget, det hade varit bra att lyckas hålla sig vaken så gott det går under resan så att jag inte är fullständigt zombiefierad när jag kommer till Göteborg. Jag måste ju hoppa på ett nytt tåg när jag kommer dit för att ta mig till Martin, så ja. Halv nio är jag hos Martin ikväll, håhå jaja.

Det är så mörkt ute. Man tittar ut och himlen är stålgrå och luften är mörk och det regnar och ser bara kallt och djävligt ut. Så djäkla November. Tur att det snart är December. Tur att vi snart åker till Filippinerna i tre veckor :) TUR ATT JAG SNART FÅR KRAMA PÅ MIN PAPPA! :D <3

Men ja. Först får jag krama på Martin 

Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig helg! Jag hoppas att jag också får en trevlig helg, men det är många bra saker planerade så det tror jag ändå. Kram på er :)